Božićna bajka u vašem domu

mömax promo

Najljepše doba u godini je stiglo, a s njim i želja da stvorite ugodnu i toplu atmosferu doma uz omiljene božićne ukrase! Jer, Božić je puno više od samog blagdana, Božić je emocija, ugođaj koji sami stvarate i dijelite s onima koje najviše volite.

Sada je prilika da napravite sve što je potrebno da stvorite svoju posebnu božićnu bajku. Posvetite se stiliziranju doma uz mömaxov bogat dekorativni asortiman koji će sasvim obično drvce pretvoriti u čudesnu šumu, a vaš životni prostor u čaroban svijet stvoren za slavlje.

image
mömax promo
image
mömax promo

Bez obzira jeste li ljubitelj minimalizma, preferirate li tradicionalne blagdanske boje poput crvene ili ste se odlučili za ženstvenu kombinaciju ružičaste uz dodatak šljokica, vaš dom postat će mjesto u kojem se osjećate sigurno, veselo i opušteno.

Ako ne znate od kuda krenuti, najbolje je prvo izabrati ukrase za bor. Kuglice, lampice i ostali ukrasi dobar su početak dekoriraranja. Zanimljive kuglice za bor iz mömaxa zadovoljit će svačiji ukus te uljepšati svaki prostor, a lampice će baciti posebno svjetlo na slavljenički ugođaj.

image
mömax promo
image
mömax promo

Jednom kada ukrasite dom po svom, božićna bajka ne mora završiti kada prođu blagdani. Neke od detalja možete zadržati i čitavu godinu kako bi vas podsjećali na posebne trenutke sreće, mira i blagostanja.

Ukoliko vam je potrebna ideja ili inspiracija za nadolazeće blagdane, posjetite moemax.hr.

image
mömax promo
image
mömax promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 11:17