Dašak magije u vašem rublju uz Gorenje WaveActive perilice i sušilice rublja

Gorenje WaveActive

Početkom 2023. Gorenje, jedan od vodećih europskih proizvođača kućanskih aparata, s tradicijom dužom od 70 godina, lansirao je nešto magično. Nešto što svakodnevne poslove čini jednostavnijim i ugodnijim – linija Advanced i Superior WaveActive perilica i sušilica rublja, najsofisticiranije linije Gorenje uređaja za pranje i sušenje rublja. Proces pranja rublja za korisnike Gorenje proizvoda će biti magičan, a njihovi svakodnevni zadaci će biti izvršeni s manje napora nego ikada prije. Perilice i sušilice rublja su dostupne u dvije različite linije modela s modernim dizajnom.

image

Gorenje WaveActive

Nevjerojatne nove funkcije WaveActive perilica rublja koje će vas očarati

Advanced i Superior linije WaveActive perilica rublja učiniti će dane pranja rublja ugodnim i jednostavnim. Rublje će uvijek mirisati svježe zahvaljujući posebnoj AirDry funkciji koja suši bubanj i sprječava pojavu plijesni i neugodnih mirisa. Ostaje vam samo prekrasan miris svježine. Magija u obliku Extra Hygiene programa uništiti će 99,9% bakterija na odjeći. Od sada su perilice rublja zemlja čuda u kojoj bakterije ne preživljavaju. Percepcija vremena i složenosti potpuno će se promijeniti s čarobnom funkcijom AutoDose. Vrijeme potrošeno na pranje rublja magično će se smanjiti, a složenost pranja rublja nestati. S novim Advanced i Superior linijama WaveActive perilica rublja magija je uvijek na dohvat ruke. S mobilnim ConnectLife sustavom korisnici sada mogu kontrolirati svoje kućanske uređaje s bilo kojeg mjesta.

image

Gorenje WaveActive

Uživajte u magiji novih sušilica rublja

Gorenje Advanced i Superior linije sušilica rublja nude pametna rješenja koja pružaju jednostavno iskustvo sušenja rublja. S novim linijama WaveActive sušilica rublja svakodnevni kućanski poslovi mogu postati iznenađujuće magični. ConnectLife tehnologija omogućuje upravljanje kućnim uređajima koji će svakog korisnika pretvoriti u pravog čarobnjaka. Uz samo nekoliko jednostavnih klikova u mobilnoj aplikaciji, rublje će se osušiti, a korisnici mogu uživati ​​u životnim radostima. Također, suptilan dodir funkcije NatureDry osušit će vaše omiljene komade kao da se suše na svježem zraku. Ova tehnologija omogućuje sušenje svih vrsta rublja, čak i osjetljivog, vunenog i sportskog rublja.

S WaveActive perilicama i sušilicama rublje će biti brzo oprano i osušeno bez obzira na vremenske uvjete, doba dana ili vlagu u prostoriji. Jednostavno magija.

image

Gorenje WaveActive

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 20:06