Dašak magije za prekrasan miris svježine

Gorenje WaveActive

Zamislite da vam je život pojednostavljen do te mjere da vam je pranje i sušenje rublja najlakši kućanski posao. Ne možete? Što ako vam kažemo da postoji čarobni gumb koji istinski brine o vašem rublju, o svakoj crti, šavu i koncu? S novom generacijom perilica i sušilica rublja Gorenje WaveActive magija vam je uvijek na dohvat ruke.

image

Gorenje WaveActive

Advanced i Superior linije Gorenje WaveActive perilica rublja učinit će pranje rublja ugodnim i jednostavnim. Nova funkcija AirDry suši bubanj i odjeljak za prašak i sprječava nastanak gljivica ili neugodnih mirisa. Ostavljajući vas samo s očaravajućim mirisom rublja. Napredni program pranja na paru ExtraHygiene, testiran i certificiran, uklanja do 99,9% bakterija i gljivica iz vašeg rublja pomoću pare i pranja na visokoj temperaturi. Ove dvije funkcije stvaraju savršenu kombinaciju za svježu i čistu perilicu rublja svaki put, bez obzira na to koliko puta je koristite.

image

Gorenje WaveActive

S funkcijom ConnectLife možete pokrenuti, zaustaviti i kontrolirati perilicu s bilo kojeg mjesta u cijelom svijetu. Također možete primati obavijesti o njezinome radu i upravljati dodatnim programima pranja, sve to uz pomoć jednostavne mobilne aplikacije.

Želite svoj život učiniti još čarobnijim? Jedinstvene značajke poput NatureDry, TwinAir i SteamTech zavrtjet će vaše rublje i vaš svijet. Uz NatureDry vaši će se najosjetljiviji komadi nježno sušiti na nižim temperaturama, kao da se suše vani, ali puno brže i ugodnije. Možete odahnuti jer vaši najdraži komadi dobivaju najsuvremeniji tretman koji smanjuje skupljanje za 50 %. Isprobano i provjereno. Sve ove funkcije rade zajedno kako bi vam pružile najbolji mogući rezultat sušenja i zadržale vaše rublje 99,9% bez gužvanja i bakterija.

image

Gorenje WaveActive

WaveActive perilice i sušilice rublja dizajnirane su kako bi pojednostavnile život. One misle umjesto vas, kada ste previše zaokupljeni drugim brigama. Pomažu vam uštedjeti vrijeme, novac i zaštititi okoliš. Novi inverter PowerDrive motor, optimizirani programi i pametna rješenja jamče energetski učinkovite, ali izvanredne performanse u svakom, čarobnom trenutku. Manje briga … Više magije!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:41