Dom po mjeri obitelji: Trik za jesensko osvježenje

 Promo

Hladni dani su pred nama, što znači da se polako vraćamo sve većem boravku u domu. Kako bi pripremili dom za ugodna druženja s obitelji i prijateljima, vrijeme je za jesensko pospremanje. Za ovo osvježenje ključno je imati – dobar usisavač, i to bežični.

U našoj potrazi smo pronašli nekoliko modela tvrtke Kärcher koji imaju odličnu usisnu snagu i učinkovitost te su ergonomski i dizajnom prilagođeni suvremenom načinu života.

image
Kärcher

Prvi uređaj koji nam je zapeo za oko je bežični baterijski usisavač VC 5 – kompaktan model koji je prikladan za dubinsko čišćenje zahvaljujući visokoučinkovitom motoru, kao i preklopnoj Kärcher podnoj mlaznici. Ovaj uređaj pruža najbolje rezultate čišćenja na svim tvrdim podlogama i tepisima, a kao dodatnu prednost svakako ističemo filtarski sustav bez vrećice s integriranim čišćenjem filtera.

Ručni usisavač VC 5 Cordless | Kärcher (kaercher.com)

Ukoliko želite malo napredniju verziju tu je bežični ručni usisavač VC 5 Premium. Ova varijanta Premium usisavača VC 5 Cordless dolazi u bijeloj boji i nudi sve mogućnosti kao prethodnik ali s još dugotrajnijom Litij-ionskom baterijom.

Ručni usisavač VC 5 Cordless Premium | Kärcher (kaercher.com)

Imate li otvoreni prostor u vašoj kući ili stanu, bez suviše pregrada, onda su ovi modeli idealni za vas. Ručni usisavači preporučuju se i osobama koje imaju problema s kralježnicom zbog mogućnosti korištenja teleskopske drške što dodatno olakšava održavanje doma.

image
Kärcher

Ručni usisavač VC 4s Cordless *EU | Kärcher (kaercher.com)

Ručni usisavači najpraktičniji su za kuhinju i blagovaonicu ali i sve one prostore gdje provodimo mnogo vremena. Prosipate li brašno po radnoj plohi, želite skupiti mrvice od hrane s tepiha ili pak očistiti svoj automobil, ručni usisavači su najbrže rješenje u takvim situacijama. Lagani su i bežični zbog čega su jednostavni za rukovanje.

image
Kärcher

Ručni usisavač VC 4s Cordless Plus *EU | Kärcher (kaercher.com)

Usisavači s HEPA filterom, koji je samo potrebno nakon određenog broja usisavanja oprati i spreman je za daljnje korištenje, preporučljivi su jer učinkovito uklanjaju i najsitnije čestice prašine (dok ih drugi usisavači cirkulacijom zraka otpuštaju natrag u prostor) zbog čega najmanje štete zdravlju.

Ove uređaje kao i širok asortiman drugih Kärcher uređaja pronađite u Kärcher Centrima ili kod partnera Pevex, Bauhaus i elipso.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 13:00