Doživite održivu, inovativnu i proljetnu posteljinu s JYSKovim potpisom

JYSK posteljina

Kvalitetan san podrazumijeva posebnu i kvalitetnu posteljinu

S fokusom na brigu o sebi samima, pojedinci sve više ulažu u svoje slobodno vrijeme, zdravije navike i zdravlje općenito, a ono svakako podrazumijeva i kvalitetan san.

Važno je obratiti pažnju ne samo na proizvode za spavanje kao što su jastuci, madraci i popluni već i na materijal posteljine te ga prilagoditi godišnjem dobu, kako bi naš san bio što mirniji.

Tako se ove sezone JYSKov tim usredotočio na male detalje, ali s velikim dojmom – poput održivih materijala te različitih uzoraka, tkanja ili obruba. Svaki set sa sobom nosi dašak posebnosti i vjerujemo da svatko može pronaći savršenu posteljinu za sebe, za toplije dane pred nama.

Pravi primjerak ljetne romantike je set SUSSI posteljine od 100% pamuka s cvijećem koji se doima kao posveta prirodi. A kako biste upotpunili romantični ugođaj preporuka je kombinacija s jastučnicom MAJ s vezenim cvjetićima. Ova posteljina odiše nostalgijom i budi lijepa sjećanja na posteljine naših baka.

image

JYSK posteljina

image

JYSK posteljina

Za one koji vole isprobati kako drugi prirodni materijali utječu na našu kožu i san, JYSK je pripremio još jedan novitet.

Jeste li znali da je bambus jedna od najbrže rastućih biljaka na planeti i za vrijeme pogodnih uvjeta za rast može narasti i do 90 cm unutar jednog dana?

Upravo je nova BARBO posteljina izrađena od 60% pamuka i 40% FSC®- certificirane viskoze od bambusa (FSC® N001715), a dostupna je u tri boje: tamnoplavoj, boji pijeska i tamnosmeđoj.

“Posteljina od bambusa postala je sve popularnija posljednjih nekoliko godina, i to s dobrim razlogom. Bambus hladi i upijanja vlagu, gladak je, mekan i nježan za kožu. Osim toga, sastoji se od velikog broja niti što znači da je vrlo kvalitetan, izdržljiv i ugodan”, izjavila je JYSKova stručnjakinju za posteljinu, voditeljica kategorije Kathrine Møller Vinther.

FSC (Forest Stewardship Council) je međunarodno priznata neprofitna organizacija, a FSC oznaka znači da materijali potječu iz održivog šumarstva i drugih odgovornih izvora.

image

JYSK posteljina

image

JYSK posteljina

JYSK je pripremio za svakoga po nešto pa tako imaju i novu liniju razigrane, cvjetne posteljine INGA od 100% pamuka perkala.

Perkal je gusta tkanina koja je zbog svog ravnog tkanja i velikog broja niti primjetno čvršća od standardne vrste tkanja. Ova posteljina je i glatka, vrlo dobro se pere te pritom ne gubi svoj oblik.

Upravo INGA ima onu osjetno meku kvalitetu koju svi vole. Dizajn je romantičan, a boje prigušene i vrlo nježne, a kako bi dodatno naglasili njezin uzorak na jastučnice i navlaku dodan je obrub boje naranče.

image

JYSK posteljina

image

JYSK posteljina

Vjerujemo kako će uz ove posteljine vaš san biti ugodan i miran, a vaša koža zahvalna na kvalitetnim materijalima

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. travanj 2024 17:23