Hisense mikrovalne pećnice – više od mikrovalne pećnice u vašem domu

Hisense mikrovalne pećnice

Hisense mikrovalne pećnice obogatit će vašu kuhinju novim suvremenim izgledom, a vaše iskustvo kuhanja novim okusima iznenađenja. Vrhunska tehnologija i visokokvalitetni materijali omogućuju kombinirani rad mikrovalova i roštilja te tako iz svakog jela izvlačite najpoželjnije okuse i mirise. Začinite svoju svakodnevnu prehranu bezbrojnim mogućnostima brze i učinkovite pripreme hrane uz korištenje unaprijed postavljenih programa kuhanja i pečenja. Hisense mikrovalne pećnice modernog izgleda odmah će se uklopiti u vašu kuhinju, a njihove nove prednosti učinit će vaš život boljim.

image

Hisense mikrovalne pećnice

Koji tip korisnika ste vi?

Postoji više vrsta korisnika Hisense mikrovalnih pećnica:

Jednostavan korisnik- uživate u Hisense mikrovalnoj pećnici prvenstveno za topljenje i podgrijavanje te za pripremu kokica. Nećete trebati mnogo otmjenih značajki, pa odaberite bilo koji model iz Hisense asortimana mikrovalnih pećnica.

Moderan korisnik- uživate u eksperimentiranju s proizvodima i receptima. Koristit ćete mikrovalnu za pripremu cijelih obroka - čak i tjestenina ili mesnih štruca. Vrhunske Hisense mikrovalne pećnice su tu ako tražite najnovije inovacije i više varijabilnih značajki.

Obiteljski korisnik- koristite mikrovalnu pećnicu zajedno s malom djecom ili starijim ukućanima. Veći volumen, jednostavnost, lakoća korištenja, lakoća čišćenja i sigurnosne značajke su neophodne karakteristike vaše idealne mikrovalne pećnise Hisense.

image

Hisense mikrovalne pećnice

Svi modeli Hisense mikeovalnih pećnica, izrađeni su od najboljih materijala koji su jednostavni za čišćenje i održavanje. Unutrašnjost pećnice može se očistiti jedinstvenom funkcijom automatskog čišćenja AquaClean. Vlaga će omekšati prljavštinu na stjenkama pećnice, a korisniku preostaje samo da je jednostavno obriše mekom krpom. Vrata pećnice su bez utora ili rubova, a prednja staklena ploča izrađena je od pravog kaljenog stakla. Tako se vrata mogu održavati besprijekorno čistima jednostavnim brisanjem.

Napredni modeli pećnica dolaze s izvrsnim naprednim funkcijama kao što su automatski programi koji jamče savršene rezultate svaki put, mogućnost memoriranja najdražih recepata, funkcija QuickStart uz koju će kuhanje započeti odmah na 100% snage mikrovalova u trajanju od 30 sekundi te pametni Led zaslon.

Svi bazičniji modeli Hisnese mikrovalnih pećnica su mehaničke pećnice te ih odlikuje jednostavnost korištenja. Sve pećnice imaju Timer koji prikazuje preostalo vrijeme do kraja procesa, opciju Grill te tri opcije kombinacije mikrovalova i roštilja. Funkcijom Defrost toplina ravnomjerno i istovremeno dolazi do hrane, bez potrebe za ručnim smanjivanjem snage. Mikrovalna pećnica odmrzava hranu korištenjem intervala niske temperature. Rotirajući tanjur za 360˚ s konstantnom rotacijom omogućuje mikrovalovima da učinkovito i ravnomjerno zagrijavaju hranu koju pripremate.

U razdoblju od 24.04. do 04.06.2023. Hisense će kupcima koji registriraju svoju kupnju malih kućanskih uređaja na koje se promocija odnosi, izvršiti povrat novca u iznosu od 20 € do 50 € (ovisno o modelu uređaja) u roku od 30 dana po završetku registracije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. travanj 2024 18:02