Hrvatski brend premium posteljine na ovogodišnjoj Ambienti predstavlja novi asortiman!

Merla posteljina

 INFO8249/

Merla je hrvatski brend vrhunske, održive posteljine proizašao iz svima dobro poznate Tvornice Tekstila Trgovišće, koja uskoro obilježava stotu obljetnicu rada! Na Merla web-shopu ovih dana potiho je predstavljena dopuna postojećem asortimanu kroz dodatke novih boja i dezena u najpopularnijim kolekcijama.

image

Tvornica Tekstila Trgovišće

Noviteti iz Merle stižu u pravi čas, jer pred nama je najbolja prilika da uživo osjetimo dodir premium tkanina od 100% damastnog pamuka - od 13. do 16. listopada Merla novitete možete razgledati na sajmu Ambienta na Zagrebačkom Velesajmu!

Brend Merla u sklopu sajma Ambienta predstavljen je u paviljonu 5 u dijelu prostora koji je posvećen dizajnu, a njihov izložbeni prostor nudi priliku da se inspirirate mogućnostima kombiniranja boja i dezena i tako prostor spavaće sobe pretvorite u unikatan i jedinstven izričaj vlastitog stila uređenja.

U sklopu Ambiente, posjetitelje izložbenog prostora Merla očekuje i prigodan popust za kupovinu na webshopu te u showroomu smještenom u Teslinoj 5.

image

MODULE kolekcija

INFO8249/

Merla posteljinu podjednako su zavoljeli kupci koji posteljinu kupuju za kućanstvo, kao i profesionalci. Iznajmljivači i hotelijeri pri odabiru posteljine najviše značaja pridaju održavanju i izdržljivosti, gdje Merla apsolutno briljira – ova posteljina pere se na 95°C i zadržava potpuno isti izgled i nakon nekoliko godina čestog pranja i glačanja. Merla posteljina gotovo je neuništiva.

U nastavku donosimo naš izbor najzanimljivijih novih artikala.

MODULE kolekcija

MODULE kolekcija sada dolazi u tri varijacije. U segmentu PURE očekuju vas velik izbor jednobojnih posteljina. Najpopularniji proizvod svakako je besprijekorna, potpuno bijela posteljina koju osobito cijene profesionalci. Osim bijele posteljine, nama se posebno svidjela nova varijanta u neodoljivoj tirkizno-plavoj boji. Možda nam već nedostaje ljeto, ali ova boja asocira nas na rajske plaže i tople dane na moru.

Module kolekcija donosi i STRIPE asortiman u uzorku pruga. Profinjene, široke pruge na jednobojnoj posteljini već na prvi pogled asociraju vrhunske hotele s 5 zvjezdica i savršeno će se uklopiti u sobe luksuznog uređenja.

image

MODULE kolekcija STRIPE

INFO8249/

Uzorci u nešto romantičnijem izdanju dolaze u MODULE kolekciji DECO gdje vas očekuju ornamenti u stilu art decoa, ali i romantični floralni te uzorci perja.

image

MODULE kolekciji DECO

INFO8249/

Novi asortiman već je dostupan na web shopu, a u njegovu kvalitetu i nenadmašan osjećaj možete se uvjeriti iz prve ruke – na Zagrebačkom Velesajmu gdje se do 16. listopada održava 49. izdanje međunarodnog sajma namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije – Ambienta!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 21:38