Hotelsko remek djelo

Izvana podsjeća na kamenu utvrdu, no interijer najskupljeg hotela u Hrvatskoj krije pravi luksuz

 Morović Marking

Tvrtka D2D INTERIJERI zaslužna je za opremanje projektiranog namještaja trenutno najskupljeg hotela u Hrvatskoj, Ville Nai 3.3 na Dugom otoku.

Luksuzni eko hotel Villa Nai 3.3 životno je djelo Gorana i Nives Morović, a ističe se svojim jedinstvenim položajem i asimetričnom geometrijom. Villa Nai 3.3 nastala je na stoljetnom masliniku pored mjesta Žman na Dugom otoku, a idejno rješenje potpisuje poznati akademik Nikola Bašić. ,,Hotel pod zemljom’’ prati izohipsu terena te je potpunosti u skladu s prirodom. Zbog toga ovaj objekt proglašavaju arhitektonskim i građevinskim čudom.

Investitori su ovim jedinstvenim projektom objedinili vlastitu proizvodnju maslinovog ulja, kušaonu te smještaj gostiju po standardima udruženja The Leading Hotels of the World. S obzirom na to da je hotel uvršten među 400 najluksuznijih na svijetu dizajn interijera morao je biti na istoj razini. Tvrtka D2D INTERIJERI ispunila je očekivanja investitora, ali i posjetitelja koji borave u hotelu.

Prvo upoznavanje s do sada neviđenim projektom u Hrvatskoj, hotelom uklesanim u stijenu, krenulo je još u jesen 2020. godine. Nakon prvih sastanaka u Splitu uslijedila je izrada 3D vizualizacija, nacrta elemenata namještaja i prijedlog materijala izrade.

Projektni zadatak je obuhvaćao kompletno dizajniranje projektiranog namještaja luksuznih apartmana, bara i retrobara restorana, recepcije s pripadajućim zidnim oblogama, trgovine s višestruko nagrađivanim maslinovom uljem NAI 3.3, prostorija za smještaj djelatnika te svih popratnim prostora unutar objekta.

image
Morović Marking

image
Morović Marking

Villa Nai 3.3 sadrži 8 delux smještajnih jedinica koje pružaju gostima visok stupanj udobnosti i luksuza. Iz njih se pruža očaravajući pogled maslinik i more. Jedna od posebnosti ovih apartmana su tri metra visoki walk-in ugradbeni ormari nepravilnog tlocrtnog oblika sa zaokretnim i preklopnim vratima izvedenim u Acrylu u visokom sjaju. Ormari imaju spojeve pod 45 stupnjeva, specijalne vodilice i okov, a obloženi su tankim alu profilima i staklom. Interijer smještajnih jedinica u potpunosti je u skladu s prirodom. Upravo zato su odabrani fini prirodni drveni dekori djelomično obloženi ogledalima.

image
Morović Marking

image
Morović Marking

Još jedan zanimljiv detalj u smještajnim jedinicama čine pisaći stolovi izvedeni u furniru sa staklenim policama i rasvjetom skrivenom unutar alu profila.

image
Morović Marking

Važan zahtjev investitora bio je izvođenje specijalnih vrata apartmana, cigarette bara i saune s pripadajućim električnim bravama. Vrata su precizno ugrađena unutar zidova s kamenom velikog formata.

image
Morović Marking

Tvrtka D2D Interijeri završila je jednu lijepu i uspješnu suradnju u opremanju hotelskih objekata vrhunske kategorije primopredajom namještaja i dodatno potvrdila stručnost i kvalitetu proizvedenog namještaja. Dosadašnjih 450 izvedenih poslovnih i privatnih prostora s projektiranim interijerom jamstvo je uspješne suradnje s budućim investitorima.

www.d2d.hr

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. kolovoz 2021 00:03