Kolpa novosti

Jesenski popusti u izložbeno prodajnom salonu Kolpa san pokraj CCO west

Kolpa showroom
Kolpa je pripremila jesenske popuste na odabane proizvode, keramičke pločice, sanitarnu keramiku i miješalice do 30. 9. 2020.
image
kolpa san

Tvrtka Kolpa iz Metlike, koja posluje od 1978. godine, posjeduje tri uspješne robne marke, i to: Kolpa san – vrhunske proizvode za opremanje kupaonica, Kerrock – kompozitni materijal budućnosti za bezbrojne primjene i Kolpa solutions kojim pružaju idejnu osnovu, planiranje i dizajn, izvedbu i montažu suvremenih, udobnih i prestižnih prostora te zgrada.

image
kolpa san
KOLPA/

Novi izloženi salon u Zagrebu pridružuje se grupi salona u Metliki i Ljubljani u Sloveniji, Kazanu, Nižnjeg Novgorodu i Moskvi u Rusiji. Na adresi Savska opatovina 36 (kod City centra One West) u Zagrebu, na 950 m², Kolpa nudi sve što je potrebno za savršenu kupaonicu. Kućni arhitekti i projektni tim pobrinuli su se za izradu planova salona i izvedbu projekta. U izložbeno-prodajnom salonu kupaonske opreme Kolpa san i Kolpa san PREMIUM Kolpa izlaže prije svega artikle iz višeg i srednjeg cjenovnog razred - od kada, masažnih sustava, tuš kabina, masažnih kabina, parnih sauni i kupaon-skog namještaja. Svi, prije svega investitori i arhitekte, mogu razgledati i drugu Kolpinu robnu marku Kerrock – kompozitni materijal u svim mogućim izvedbama. U opuštenoj i ugodnoj atmosferi novog prodajno-izložbenog salona u Zagrebu, stručnjaci iz Kolpe pomoći će vam u kreiranju idealnog rješenja za vašu kupaonicu.

image
kolpa san
KOLPA

Kolpa je prisutna u 44 zemlje i 80 posto proizvoda izvozi na zahtjevna europska tržišta. Vlastite tvrtke ima u Njemačkoj, Rusiji, Crnoj Gori i Hrvatskoj.

image
kolpa san
KOLPA/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 04:03