Kako optimizirati proces pranja rublja?

Gorenje 

Zamislite uobičajenu situaciju u obiteljima diljem svijeta – bliži se vikend, a košara za rublje je puna ili, još gore, naši ljetni praznici su pred vratima, a mi još uvijek imamo gomilu rublja koje čeka da ga operemo i osušimo. Stresno, zar ne? Pranje rublja zahtijeva vrijeme i organizaciju. Perilice rublja svakako su promijenile tijek povijesti time što su prekinule zamorno pranje rukama, no s druge strane, danas smo skloni oprati više rublja u tjedan dana nego što su to nekada naše prabake tijekom cijele godine. Uz toliko odjeće u našim ormarima i toliko različitih aktivnosti, ne mijenjamo odjeću samo na dnevnoj bazi, već često i više puta dnevno. U nastavku vam donosimo nekoliko savjeta kako optimizirati cijeli proces pranja, uključujući dio glačanja.

image

Gorenje

Perilica rublja vjerojatno je praktički nezamjenjiv kućanski aparat. Neke žene u manje razvijenim dijelovima svijeta još uvijek prakticiraju pranje rukama, no na Zapadu je teško zamisliti da bilo koje kućanstvo živi bez perilice rublja. Imamo mnogo različitih komada odjeće u ormarima, od kojih svaki služi svojoj posebnoj namjeni. Poslovne haljine, muška i ženska odijela, sportska odjeća, ležerna svakodnevna odjeća i tako dalje... Samo izračunajte koliko odjeće jedno kućanstvo nosi u danu i evo odgovora zašto se bubanj vaše perilice tako brzo puni! Dakle, ostaje pitanje – kako oprati sve rublje, a da većinu slobodnog vremena ne gubimo na stavljanje rublja u perilicu, vješanje i glačanje?

image

Gorenje

Većina odjeće u košari za rublje samo treba malo osvježenja. Ključ je naravno u boljoj organizaciji, ali kako to provesti u praksi? Svi mi planiramo prati rublje što redovitije, kako bismo u ormaru uvijek imali dovoljno svježe odjeće bilo koje vrste i kako se više nikada ne bismo uznemiravali zbog one posebne haljine ili sportske odjeće za naše dijete koja se rijetko opere na vrijeme. Koliko god se trudili, gotovo je nemoguće »riješiti« se svog prljavog rublja u košari za rublje. Što kada bismo promijenili perspektivu i umjesto da očajavamo zbog ove situacije, odjeću jednostavno podijelili u dvije različite kategorije – u jednoj bi bila odjeća koju treba dubinski očistiti, a u drugoj odjeća koju samo treba osvježiti?

image

Gorenje

Imajući to na umu, Gorenje je lansiralo generaciju perilica rublja s inverterskim motorima i s dvije napredne funkcije, FastWashing i Anti-Crease, ove nove perilice rublja uvelike će ubrzati vaše procese pranja, a kvaliteta pranja će ostati ista. Funkcija FastWashing dizajnirana je za smanjenje vremena pranja svakog programa, uključujući programe pretpranja i dodatne vodene programe. Funkcija protiv gužvanja, s druge strane, pomoći će vam skratiti vrijeme glačanja jer osigurava da se rublje neće dodatno zgužvati.

Uz Gorenje nema više isprika za nečisto rublje u košari!

U periodu od 01.09. – 15.10. uz kupnju perilice i sušilice rublja Gorenje, nakon registracije na gorenje.hr, na poklon dobivate štapni usisavač (SVC144FBK).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 14:05