Ideje i inspiracije

Lijepljenje je novo bušenje

Poly Max High Tach Express Transparent ljepilo
Uštedite vrijeme i budite kreativni – zamijenite nepotrebne alate uz snažnog pomagača koji će zaštiti vaše površine od bušenja brojnih rupa

Jesensko vrijeme posljednji je trenutak za manje renovacijske projekte u vašem domu. Odvažite se i poklonite si novi ugođaj, a nepraktično bušenje i skupe alate, zamijenite snažnim pomagačem – ljepilom! Bilo da želite osvježiti zidove modernim tapetama, slikama i drugim raznim dekorativnim elementima, želite vašu kupaonicu učiniti praktičnijom ili pak želite malim zahvatima vašem balkonu podariti pravi jesenski ugođaj, jedino što vam je potrebno su vaše ruke te pravi odabir ljepila.

Stanodavac vas je zamolio da izbjegavate bušenje zidova i stropova? To više nije problem! Ako je odabrani prostor spreman za novi život, bilo da je riječ o hodniku, spavaćoj sobi, postavljanju dekorativnih elemenata i slika, stalka za začine u kuhinji ili polica u dnevnoj sobi, silno bušenje rupa može zamijeniti jedno dobro i snažno ljepilo. I dok si dajete oduška u dekoriranju, vaši će zidovi i stropovi ostati netaknuti, a i vaš će stanodavac također biti zadovoljan.

image
Poly Max High Tach Express Transparent ljepilo

Odabrali ste i postavili nove, skupe i posebne pločice u kupaonici? I došli ste do trenutka kada trebati pričvrstiti držače ručnika, dozatora sapuna, polica i slično? Dobro razmislite prije nego li se vi ili vaš majstor uhvatite bušilice. Osim što tako možete uništiti nove pločice, nestručno izbušene rupe u zidu mogu prouzročiti znatna oštećenja ili u području visoke vlage, prouzrokovati stvaranje plijesni. Kako biste izbjegli takva oštećenja na površini zida ili pločica, postoje različita ljepila pomoću kojih možete postići isti efekt ali bez bušenja rupa.

image
Poly Max High Tach Express Transparent ljepilo

Što smo bliže Božiću, sve češće razmišljamo o ukrasima! A dok čekamo vrijeme za kuglice i božićne vijence, čudesne jesenske boje mogu poslužiti kao inspiracija za ukrašavanje balkona te ostalih vanjskih površina. I u ovom slučaju poslužite se metodom lijepljenja. Učvršćivanjem raznih dekorativnih kukica moći ćete postaviti gotovo sve što vam padne na pamet.

image
Poly Max High Tach Express Transparent ljepilo

Zuhra i Tin – “Ocat i sin“ ime je poznatog komičarskog dua koji nas, u seriji zabavnih i edukativnih videa, vode kroz sve tajne renovacijskog zanata. A kako spojiti nespojivo i izbjeći nepotrebno bušenje? Zuhra je Tinu otkrio svoje zanatske vještine uz snažno Montagekit Super Čvrsto konstrukcijsko ljepilo iz Bison asortimana, za lako i čvrsto lijepljenje svih vrsta materijala.

Više informacija o bogatom asortimanu ovih snažnih ljepila može se pronaći na službenoj internetskog stranici, kao i na Facebook te Youtube kanalu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 19:07