U SLAST!

MI KUHAMO. VI UŽIVATE.

 

 

 

Odaberite pećnicu koja može obavljati više zadataka!

Stvarno uživate u pečenju i kuhanju, ali na vašem popisu ima previše recepata? Niste sigurni kada ćete moći pripremiti sva ta jela? Nove Gorenje OptiBake pećnice tu će vam pomoći! Nema potrebe provoditi sate i sate u kuhinji kako biste više napravili vrhunsku večeru. MultiLevel pečenje će vam uštedjeti vrijeme i dobit ćete savršen obrok. Iznenadite svoje najmilije neobičnim receptom! Jedinstvene Gorenje pećnice s HomeMade oblikom potpuno će transformirati vaše iskustvo pečenja.

image

Gorenje OptiBake

Često dolazite kući gladni nakon dugog dana na poslu, ali biste i dalje željeli jesti zdrav i ukusan obrok? Stiže rješenje - OptiBake pećnica dostiže temperaturu do 200 °C u samo 5 minuta. Dakle, čak i brzo i ukusno jelo može se pripremiti u tren oka! Funkcija FastPreheat očarat će čak i ljubitelje mikrovalnih pećnica! Nadalje, možete pripremiti brzu večeru i zdrave grickalice za sljedeće jutro. Pitate se kako je to moguće? Odgovor je jednostavan: BigSpace! Još jedna značajka zbog koje ćete još više voljeti pripremu obroka! OptiBake pećnica nudi dovoljno prostora za pečenje, vrijeme je da to iskoristite!

Želite ispeći savršenu pizzu za obitelj i prijatelje?

Učinite svoju kuhinju boljom s nevjerojatnom pećnicom OptiBake s pirolizom i besplatno dobivate poseban Gorenje set za pizzu. Uživajte u jednostavnom pečenju pizze bez napora uz funkciju - Pizza. Ovaj poseban program zagrijava pećnicu na 300 ° C i stvara savršeno vruće okruženje za najbolje hrskave rezultate.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 10:59