Moderni štednjaci Gorenje – središnji dio svake kuhinje

Gorenje moderni štednjaci

Kuhinja nije samo mjesto gdje se pripremaju obroci već i mjesto za druženje i uživanje u procesu pripreme hrane. Posebno zadnjih godina, kuhinje su dobile višestruke dodatne namjene, kao što je prostor za školovanje kod kuće i rad kod kuće. Mnogi ljudi žude za preuređenjem kuhinje. Dizajn i tehnologija svih kuhinjskih uređaja dramatično su se razvili. Novi štednjaci koji predstavljaju središnji dio svake kuhinje mogu se u potpunosti prilagoditi vašim potrebama i preferencijama. Priprema hrane tako je važan dio druženja, povezivanja i dobrog osjećaja. Oplemenite ga Gorenje uređajem po vašoj mjeri!

Pojednostavljeno kuhanje i pečenje

Nekad je priprema obroka bila dugotrajan posao koji je kuhara odvajao od ostalih, no to više nije slučaj. Kako veliki dio dana provodimo u kuhinji, moderna oprema dizajnirana je na način da nam olakša kuhanje. Novi uređaji, poput nove linije Gorenje samostojećih štednjaka, omogućuju nam kuhanje i pečenje odjednom, čime štedimo vrijeme za stvari koje su nam zaista važne. Potrošači teže uređajima koji su jednostavni za korištenje, učinkoviti i štedljivi, zbog čega se Gorenje odlučilo za intuitivan dizajn s jasnim zaslonom, uvećanim natpisom na gumbima i praktičnim značajkama za najbolje korisničko iskustvo.

image

Gorenje moderni štednjaci

Savršene ploče za kuhanje

Uz široku ponudu proizvoda na tržištu, sada možete stvoriti svoju kuhinju iz snova koja će vas inspirirati da u tren oka pripremite ukusna zdrava jela i podijelite ih sa svojim najdražima. Gorenje samostojeći štednjaci dolaze u širini od 50 do 60 cm - za sve vrste apetita. Neki kuhari kunu se u plinske ploče za kuhanje jer se čine najbliže kuhanju na vatri, dok drugi preferiraju indukcijske ploče za kuhanje koje se mogu brzo obrisati. Možete birati između široke palete kuhala, na struju ili plin, kako vam se više sviđa. Ako se baš ne možete odlučiti, takozvani “Combi štednjak” s mogućnošću istovremenog korištenja plina i struje, savršen je izbor. Ukratko, pronaći ćete nešto za svačiji ukus.

image

Gorenje moderni štednjaci

Kuhajte kao profesionalac s najnovijim tehnologijama

Suvremeni kuhinjski aparati nude programe kuhanja kakvi prije neko vrijeme nisu bili ni zamislivi. Od funkcija koje su postavljene za određene vrste posuđa do funkcija koje čiste sam uređaj. Kuhanje i pečenje doista su jednostavniji nego ikada prije. Želite ispeći pizzu kao profesionalac? Gorenje štednjaci imaju Pizza funkciju koja vam omogućuje da zagrijete pećnicu do 300 o C i ispečete svoju pizzu do savršenstva. Jeste li sinoć zaboravili izvaditi meso iz zamrzivača? Nema problema. S funkcijom FrozenBake hranu možete peći izravno iz zamrzivača. Jesu li zdravi obroci nešto što zvuči komplicirano za pripremu i nije tako ukusno? Koristite opciju AirFry za uživanje u hrskavosti i ukusu pržene hrane bez dodatnih kalorija, budući da ova metoda koristi vrući zrak umjesto ulja. Štoviše, za to vam nije potrebna dodatna friteza. Uz nove i uzbudljive značajke, moći ćete pripremati hranu poput kuharskog majstora!

Kuhanje i pečenje može biti jako zabavno, pogotovo ako oprema služi svojoj svrsi i pojednostavljuje posao. Kao središnji dio svake kuhinje, moderni štednjaci nadahnut će vas da dočarate izvrsna jela i stvorite nezaboravne uspomene s prijateljima i obitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 20:42