Najveći virtualni sajam namještaja i interijera Design Expo EU. Sajam već privukao 100 izlagača iz više od 30 zemalja

Promo 

Najveći virtualni sajam namještaja i interijera u EU www.design-expo.eu počeo je s radom rije dva i pol mjeseca a već je privukao gotovo 100 izlagača z više od 30 zemalja, ponajviše iz Europe. www.design-expo.eu je najveća virtualna digitalna platforma u EU za povezivanje i interakciju poslovnih subjekata iz industrije namještaja. Osim u B2B, ova se platforma može koristiti i u B2C poslovanju. Design Expo je stalna platforma - izlagački paket vrijedi 12 mjeseci i može biti produžen.

image
Promo 

Design Expo predstavlja najbolje-od-najboljega u industriji namještaja i uređenju sadašnjih i budućih životnih prostora, unutarnjih i vanjskih. Najveći virtualni sajam u EU donosi najnovije trendove i proizvode u industriji namještaja koji će ispuniti očekivanja modernih kupaca. Izlagači iz EU i drugih zemalja svijeta predstavljaju novi dizajn, trendove, materijale i namještaj, te tehnologije i usluge koje će imati najveći utjecaj na budućnost suvremenog životnog prostora.

image
Promo 

Nei od izlagača na sajmu su:

DanMegastoreKuchen iz Hrvatske, Roca Grupa sa svojim brendovima Laufen i Roca, Jela iz Srbije, ugledna obiteljska tvrtka Satler iz Slovenije specijalizirana za proizvodnju vrata i prozora, Ancona Grupa iz Đakova, najveći retaileri iz Italije, Švedske, Švicarske itd.

Digitalna platforma ima 6 jezičnih varijanti: HR, PL, EN, DE, IT, FR.

Kome je namijenjena digitalna platforma?

Proizvođačima (namještaja – rezidencijalnog i komercijalnog za unutarnje i vanjske prostore, podnih obloga, vrata i prozora, rasvjete, kućanskih uređaja i tehnike…) koji žele svoje proizvode predstaviti potencijalnim kupcima, prije svega distributerima i trgovačkim lancima, te poslovnim kupcima koji opremaju svoje objekte (uredi, hoteli, restorani, kafići, institucije i sl.)

Dobavljačima materijala, alata, strojeva i opreme koja je potrebna proizvođačima namještaja kao i dobavljačima

građevinskih i konstrukcijskih materijala - distributerima i trgovcima koji na ovaj način mogu doći do novih kupaca

(rezidencijalnih ili poslovnih)

Pružateljima usluga (arhitekti, dizajneri interijera, građevinske usluge, marketinške usluge, foto&video, bankarske usluge, edukacija i obrazovanje, tiskarske usluge, usluge dostave i sl.)

Poslovnim partnerima i kupcima - poslovnim i rezidencijalnim

image
Promo 

Sajam već posjetilo više od 50.000 ljudi

Virtualni sajam namještaja i interijera www.design-expo.eu već je posjetilo više od 50.000 ljudi, najviše iz Njemačke, Italije, Austrije, Hrvatske, Slovenije, Srbije, BiH, Švedske, Francuske, Nizozemske. Virtualni sajam radi cijelu godinu, 24/7. Besplatan je za sve posjetitelje. Izlagači mogu svoje virtualne štandove uređivati kad god i koliko god puta žele.

image
Logo 

Posebna cijena izlagačkog paketa

Za sve nove zainteresirane izlagače rijedi posebna promocijska cijena godišnjeg izlagačkog paketa koja je za proizvođače, dobavljače, retailere i webshop trgovce samo 999 EUR-a, a za pružatelje usluga (arhitekti, dizajneri interijera, fotografi i sl.) 499 EUR za cijelu godinu.

###

KONTAKT ZA MEDIJE:

Design Expo EU

Slavko Gazić

mob: +385 95 6328 360

e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. 

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. veljača 2021 17:00