Novi brend krovnih prozora - dodir neba u vašem domu

Tondach promo
 JURRIAAN HUTING/

Posljednjih godina trendovi u gradnji mijenjaju se brže nego ikada, a svakodnevno smo svjedoci sve veće potražnje za novim i zanimljivijim rješenjima koja će trajati dugo. Estetika je danas jednako važna kao i kvaliteta. Osim funkcionalnosti, jedinstvenosti i lijepog izgleda, krov sa sobom nosi mnoga pitanja, a kada se uređujemo potkrovlje za život jedno od njih vezano je i uz odabir krovnih prozora.

image
Tondach promo

Birajući krovne prozore, investitori najviše obraćaju pažnju na racionalnu potrošnju energije, kvalitetu prozora, zaštitu od prodora vjetra i zvuka te na estetiku jer je upravo krovni prozor ukras poput okvira slike iz koje dolazi ono najvažnije za svaki interijer - svjetlost. Imajući na umu što je investitorima važno i što traže, a s naglaskom na kvalitetu i garanciju od 10 godina, Wienerberger je u svoju ponudu uvrstio i krovne prozore! Uz postojeći asortiman crijepa i sistemske opreme koja osigurava trajnost krova, odlučili su se započeti priču krovnih prozora koji će svojim karakteristikama odgovoriti na sve zahtjeve kupaca. Pouzdani, jednostavni, vrhunskog dizajna i kvalitete, to su sada Tondach krovni prozori.

image
Tondach promo
SLAWOMIR KOLPAK/

Bilo da se radi o uređenju dnevnog boravka, kupaonice ili dječje sobe, krovni prozori sjajan su odabir jer osim funkcionalnosti, oni daju važan estetski moment - dodir neba, dodir svjetlosti koja svakom prostoru daje posebnu notu čiju vrijednost niti jedan komad namještaja ne može zamijeniti. Ugradnjom više krovnih prozora, ne samo da se stvara ravnomjerna ventilacija i više svjetlosti, već se istovremeno ostvaruje simetrija prostora koju arhitekti posebno naglašavaju prilikom stvaranja idealnog životnog prostora.

image
Tondach promo

Najvažniji, ako ne i najvrijedniji element svakog doma upravo je količina sunčeve svjetlosti koja u njega ulazi, jer sunce potiče pozitivnu energiju i bolje raspoloženje, a svi volimo biti sretni, zar ne? Baš zato, krovni prozori idealan su odabir za sve prostore u potkrovlju koji vape za dnevnom svjetlošću i sunčevom energijom. Pogled prema nebu uvijek nas ostavi bez daha, i malo tko mu može odoljeti...a imati komad neba u svom domu neprocjenjivo je.

image
Tondach promo

Uz Tondach krovne prozore vaš prostor odisat će svježim zrakom, prirodnom svjetlošću i pružit će zdravu klimu u prostoru.

Zašto odabrati Tondach krovne prozore?

Wienerberger i njihov brend Tondach već su tradicionalno sinonim kvalitete građevinskog materijala i krova. Tondach crjepovi sa svojom sistemskom opremom imaju određenu težinu u razgovorima među građevinarima, arhitektima i investitorima. Uvrštavanjem krovnih prozora u svoj asortiman, Wienerberger pokazuje da kontinuirano radi na unapređenju svoje ponude i zadovoljstva svojih kupaca.

Svojom visokom kvalitetom i funkcionalnošću ovi krovni prozori osiguravaju vrhunsku toplinsku izolaciju i visoku nepropusnost dok istovremeno pružaju optimalnu količinu svjetlosti u prostor čineći ga ugodnim za življenje. Posebno je važno da uz njihove krovne prozore dolazi i garancija kvalitete koja je trenutno najveća na tržištu i traje do 10 godina. I tako ugradnjom ovih prozora podiže se i vrijednost same nekretnine jer uz prozore dolaze certificirani izvođači i partneri koji jamče za njegovu kvalitetu i dugovječnost.

image
Tondach promo

Tondach krovni prozori sa srednjim otvaranjem u potpunosti su kompatibilni s Tondach crijepom i dostupni su u 6 najtraženijih dimenzija. Osim samih krovnih prozora, u ponudi su i vanjske tende, kao i unutarnja sjenila, tako da se uvijek može kontrolirati količina svjetla koja je potrebna. Za one koji žele živjeti energetski efikasno, postoji mogućnost ugradnje i Tondach termoizolacijskog seta za okvir prozora, koji minimalizira energetske gubitke prilikom hlađenja ili grijanja potkrovlja.

Moderni krovni prozori imaju široku paletu oblika i veličina, a brigom o kvaliteti prozora kojeg ugrađujete, vodite brigu i o izolaciji prostora koju ćete imati. Zato birajte najbolje krovne prozore koji ispunjavaju sve estetske elemente te zadovoljavaju kriterije za sigurnost i očuvanje vašeg doma.

image
Tondach promo

Više prirodne svjetlosti osigurat će boravak u vašem domu puno ugodnijim i ljepšim za živjeti, a na vama je samo da izaberete koji model vam se najbolje uklapa u životni prostor…Posjetite stranicu, pogledajte ponudu i proučite sve benefite koji dolaze u vaš dom s odabirom Tondach krovnog prozora. A kada se odlučite za najbolje, naručite ih iz udobnosti svoga doma na Wienerbergerovom web shopu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 07:10