Savjet chefa Skoke: „Otkrit ću vam koji je sastojak ključan za vrhunska jela ako ih pripremate doma“

PRIMA mjesec kuhinja

David Skoko je pred kamerama u modernoj Prima kuhinji uz pomoć Jelene Glišić pripremio saur od hobotnice i otkrio dobro čuvane tajne svog zanata, ali i sjajne pogodnosti u Prima Mjesecu kuhinja.

Dobar recept, najbolje svježe namirnice, lonci, tave, noževi… Sve je to važno za pripremu savršenog jela, no jedan „sastojak“ ipak je presudan.

- Bez vrhunske kuhinje, nema ni vrhunskih jela - otkrio je David Skoko, jedan od najpoznatijih hrvatskih chefova. Za njega nema sumnje, kuhinja treba biti kvalitetna, čvrsta, dovoljno velika, praktična, dobro osvijetljena, ugodna, ali i lijepa jer je važan i prirodni dio svakog doma.

image

PRIMA mjesec kuhinja

- Najbolja kuhinja je ona kreirana baš po vašoj mjeri, koja savršeno pristaje u prostor, ali i odgovara vašim navikama – objašnjava chef Skoko, šarmantni Istrijan kojem radni dan traje 15 sati, a od toga minimalno devet sati provede upravo u kuhinji. Pitali smo ga što je njemu posebno važno po pitanju kuhinje? Odnosno, na što ljudi pri kupnji kuhinje možda ne obraćaju pažnju, a svakako bi trebali?

- Kada kuhate trebate biti dobro organizirani, a za to vam je potrebna dovoljno velika radna površina. Vjerujte mi, toga nekako uvijek nedostaje. No, važno je i da sve površine budu lake za održavanje. Silno je bitna i praktičnost, odnosno dobar raspored ormarića i ladica. Za velike i teške tave i lonce idealni su čvrsti i prostrani kuhinjski ormarići, no za manje lonce, posudice i alate koje valja uvijek imati pri ruci za vrijeme pripreme jela odlično su rješenje duboke ladice kakve imaju Prima kuhinje - istaknuo je Skoko.

image

PRIMA mjesec kuhinja

Kuhinje po mjeri daleko su najbolji odabir jer se personaliziranim pristupom može iskoristiti svaki centimetar prostora kako bi se stvorila savršena kuhinja. Naime, čak i ako niste gastro entuzijast, u kuhinji ćete u prosjeku provesti 26.280 sati, odnosno pune tri godine života pripremajući obroke. Zato je važno da kuhinja odgovara svim vašim željama i navikama.

On je uz Jelenu Glišić, poznatu televizijsku voditeljicu, glavna zvijezda novog TV spota za Mjesec kuhinja u Primi koji traje od 2. veljače do 1. ožujka 2023. godine, a koji možete pronaći na linku: https://www.youtube.com/watch?v=qTYppZ2Q1AU

U Mjesecu kuhinja Prima ponuda obuhvaća:

  • besplatnom izmjerom i prijedlogom idejnog rješenja,
  • rok isporuke kuhinja po mjeri već od 60 dana,
  • uštedama od velikih 50% na kuhinje po mjeri te 40% na modularne kuhinje,
  • gratis Bosch perilicom posuđa*.

U raskošnoj ponudi kvalitetnih i dizajnerski besprijekornih Prima kuhinja po mjeri potražite programe poput Cvite, Liberte, Amelie, Linde i mnogih drugih koji su već stekli veliku popularnost među kupcima. Zasigurno će vas oduševiti i Perla, Prima kuhinja nove generacije koja se uklapa u baš sve interijere od onih u retro stilu do modernih i minimalističkih domova, ovisno o kombinaciji koju odaberete.

image

PRIMA mjesec kuhinja

Želite li i vi imati kuhinju koja će svojim inovativnim funkcionalnostima i modernim dizajnom ostvariti sve vaše želje i potaknuti vas na kreativne pothvate u pripremi finih jela, onda je Prima kuhinja po mjeri prirodan izbor za vas.

Osim kvalitetnih i modernih Prima kuhinjskih programa vlastitog dizajna i proizvodnje, od posebno biranih prirodnih materijala, u Prima salonima i na webshopu potražite i napredne miješalice, korita i uređaje brendova Bosch, Gorenje, Alveus i Amica kako biste u potpunosti opremili svoju kuhinju.

Uvjerite se u kvalitetu i estetiku Prima kuhinja te posjetite najbliži Prima salon gdje će vas dočekati prodajni savjetnici koji će vam pomoći pri odabiru namještaja i dekoracija po mjeri i stilu vašeg doma. Inspiraciju za uređenje doma možete pronaći u najnovijem letku te na Prima službenom Facebook, Instagram, TikTok i Pinterest profilu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 17:07