NOVITET ZA SKIJAŠE!

Sky Hill Jahorina - Probudite se uz nestvaran pogled na glavnu ski stazu kraljice planina

Kompleks Sky Hill Jahorina

 

 

 promo

U srcu Jahorine, u samom centru tik uz glavnu ski stazu i gondolu Poljice, nastaje novi kompleks koji će oduševiti ljubitelje planina - Sky Hill Jahorina. Ovaj moderni kompleks, dizajniran od strane renomiranih arhitekata Dušana Tešića i Dušanke Vučenović, donosi potpuno novu dimenziju Jahorini, inspiriran najpoznatijim svjetskim destinacijama.

image

Sky Hill Jahorina

promo

Reflektirajuće stakleno pročelje Sky Hilla savršeno se stapa s prirodnim okruženjem, ističući ljepotu planina i pružajući nezaboravan doživljaj, bilo da je riječ o zimskom skijanju ili ljetnim avanturama.

Sadržaji Sky Hilla su impresivni: od vrhunskih završnih radova, osigurane 24-satne recepcije, profesionalnog održavanja do modernog ski spremišta za skije i spa centra. Također, tu je i prostrana garaža na četiri nivoa, kako bi se gostima osiguralo udobno parkiranje.

image

Sky Hill Jahorina

promo

Posebna pogodnost Sky Hilla je mogućnost iznajmljivanja apartmana preko recepcije, što predstavlja izuzetnu investicijsku prednost za buduće vlasnike.

Sa 110 apartmana, 104 parking mjesta i 8 lokala, Sky Hill Jahorina nudi raznovrsne opcije stanova - od studija do obiteljskih apartmana. Uz to, u kompleksu će biti prisutni i brojni uslužni i maloprodajni sadržaji.

Jahorina se posljednjih godina znatno razvila kao skijaška destinacija, s modernim sistemima osnježavanja, novim ski liftovima i uređenim stazama. Restorani, kafići i noćni klubovi upotpunjuju ski doživljaj, čineći Jahorinu omiljenom destinacijom za skijaše i ljubitelje zimskih sportova.

image

Sky Hill Jahorina

promo

Sky Hill Jahorina je savršen spoj luksuza, prirode i suvremenih sadržaja.

Posjetite nas na www.skyhilljahorina.com ili nas kontaktirajte putem telefona/vibera na broj +381693030004 ili putem e-maila na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 11:20