Što je donijela prva godina Modular Homes Expo?

Modular Homes Expo

U vrijeme kada digitalni marketing igra ključnu ulogu u oblikovanju mišljenja krajnjih kupaca, pa se čini da proizvoditi kuće može svatko, Europa je napokon dobila centralno mjesto gdje svoje proizvode i usluge pokazuju samo oni pouzdani u industriji montažne i modularne gradnje.

Svaki proizvođač koji je povezan sa Modular Homes Expo prošao je stroge preliminarne kriterije za sudjelovanje i posjetitelji se mogu pouzdati u njihovu kvalitetu, bonitet, poslovnu etiku i dobre prakse.

Modular Homes Expo u 2023 godini ušao je na velika vrata nekretninskog tržišta kao pionirska organizacija i vodeće europsko udruženje posvećeno poticanju suradnje i napretka u industriji prefabrikata i modularne gradnje, demonstrirajući potencijal industrije i privlačeći ogromnu publiku željnu istraživanja učinkovite i održive budućnosti stanovanja.

image

Modular Homes Expo

Ova zajednica renomiranih proizvođača igra ključnu ulogu u okupljanju dionika, inovatora i stručnjaka iz cijele industrije. Sigurnost investitora prioritet je zahvaljujući strogim standardima kvalitete i etičkim poslovnim praksama koje provode tvrtke povezane s Modular Homes Expo.

Prva izložba Modular Homes Expo Arena Zagreb 2023 ušla je u povijest postigavši nevjerojatan uspjeh u svojoj prvoj godini, s izvanrednih 30.000 entuzijastičnih posjetitelja. Ova impresivna posjećenost istaknula je ogroman interes za rješenja u području modularnih i prefabriciranih kuća i pozicionirala je izložbu kao prekretnicu u industriji, jer su osim prezentacije proizvoda stekli i dublja znanja o ovoj vrsti gradnje, rušili predrasude i istraživali mogućnosti stvaranja svojih energetski učinkovitih i održivih domova iz snova uz podršku vrhunskih i pouzdanih stručnjaka.

image

Modular Homes Expo

Uspjeh događaja uvelike se pripisuje iznimnim izlagačima koji su predstavili svoje najsuvremenije proizvode i usluge. To je potaknulo maštovitost posjetitelja koji su inspirirani napustili izložbu sa formiranim odlukama o kupnji, spremno prihvativši ovu vrstu gradnje kao održivu alternativu tradicionalnoj izgradnji, što se najbolje odražava u poslovnim rezultatima izlagača nakon Expo-a koji neminovno potvrđuju potrebu osnivanja ovakve zajednice proizvođača koja diversificira pouzdane i kvalitetne proizvođače od ostalih.

Prva europska izložba bila je više od običnog sajma; bila je središte znanja i inspiracije koja je okupila ne samo predstavnike industrije i zainteresiranih kupaca, nego i visokorazredne govornike iz vlade, industrije i tržišta nekretnina. Stručni paneli i utjecajni govornici dodali su novu dimenziju izložbi, obogaćujući iskustvo posjetitelja i označavajući početak obećavajuće ere modularnog stanovanja u Europi.

image

Modular Homes Expo

U Zagrebačkoj Areni od 19. do 21. travnja 2024. ponovno će se okupiti najbolji i najkvalitetniji u industriji. Iako su prijave u tijeku i otvorene do 1. veljače 2024., izniman je interes najkvalitetnijih i najvećih regionalnih proizvođača da posjetiteljima pokažu svoje najnovije inovacije u izgradnji prefabriciranih i modularnih kuća. Tako se već sada zna da će u proljeće u Areni svoja rješenja i inovacije prezentirati Domprojekt, Domusplus, Marles, Stela Haus, Partas, Radman homes, Studio domus, Krivaja homes, Masa building, Wood & Steel Art, Vosges, TeraColles, Green House, Alstone, Lumi, Shehu, Javor Inženjering, Domtera, Line Group, Flex Ferighaus, Žiher Hiže, i brojni partneri kao Erste&Steiermärkische Bank i drugi.

Interes za sudjelovanje na Modular Home Expo i pružanje usluga na hrvatskom tržištu osim regije iskazuju i proizvođači iz Rumunjske, Poljske, Ukrajine, Makedonije, Latvije, Portugala, Španjolske, Kine, Saudijske Arabije, i biti će zanimljivo vidjeti koji će još internacionalni proizvođači prepoznati Republiku Hrvatsku kao novo TOP tržište.

S ovakvim zamahom, industrija modularnih i prefabriciranih kuća sigurno ide prema tome da postane prvi izbor za one koji traže inovativne, isplative i ekološki prihvatljive opcije stanovanja i nepovratno promijeni trendove na tržištu nekretnina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 11:49