Promo

Stvorite vlastiti Otok sreće

Mömax promo
​Inspiracija Monkey Island!

Ljeto je vrijeme odmora, opuštanja, zabave i dobrog raspoloženja. Idealno bi ga bilo provesti na vlastitom Otoku sreće. Ne morate se daleko zaputiti da biste otkrili čar dalekih krajeva jer sada i u vlastitom domu možete stvoriti poseban tropski ugođaj.

Jarke boje, palme, papige i tropsko voće, inspiracija su nam ovo ljeto! Pronađite ih na čašama, ručnicima, torbama za plažu, u vrtu ili spavaćoj sobi!

image
Mömax promo

Kombinacija etno i boho detalja unose dašak egzotike unutar vaša četiri zida. Popularnost elemenata drugih kultura u dizajnu interijera godinama je popularna, a kako i ne bi? Teško je odoljeti šarenoj mješavini arapskih, afričkih, azijskih i indijskih uzoraka, boja i materijala!

image
Mömax promo

Osnova kod uređenja u etno-boho stilu su zemljane, prirodne boje. Bijela, siva, smeđa i crna dobra su baza koju ćete nadopuniti šarenim bojama i uzorcima poput ružičaste i crvene, tirkizne te jarko žute. Kombinacija stilova smirenijh boja namještaja uz egzotične uzorke odličan su odabir za zanimljiv, neobičan i veseo životni prostor u kojem ćete rado provoditi vrijeme.

image
Mömax promo

Od materijala se fokusirajte na drvo, ratan, staklo i metal koji će biti zahvalni za ukrašavanje odvažnim bojama. Kreirajte tropsku prašumu uz palme, ukrasne majmune i papige koje će zavladati ljetnom kulisom vašeg doma! Uživajte u svom Otoku sreće!

image
Mömax promo
image
Mömax promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:17