SAMSUNG NOVITETI

Susret umjetnosti i funkcionalnosti za interijer iz snova

Samsung The Frame
Naš dom je naše utočište. To je mjesto gdje pronalazimo inspiraciju i snagu za nove izazove, ali i mjesto mira koji nam pruža odmor od svih napora užurbane svakodnevice.

Naš dom su i uspomene, a uspomene su najljepši trenuci s najmilijima. Za neke su najljepši trenuci i sitnice poput jutarnje kave u svom naslonjaču uz prozor ili svom retro kauču pored police s knjigama. Bilo da smo ljubitelji retro štiha ili suvremene mode, game changing trendovima koji prate oba stila naš dom možemo učiniti savršeno ambijentalnim baš onako kako maštamo.

image
Samsung The Serif

Neka odiše prirodom

Da biste unijeli prirodu u svoj dom, najvažnije je početi sa svjetlom. Dnevno svjetlo, osim što čini unutrašnjost prostranijom, izražava živost boja na površinama vašeg namještaja, zidova, i podova. Sunčeva svijetlost vitalna je za vaše tijelo kao i za biljke koje vaš dom pretvaraju u prozračnu oazu. Osim biljaka koje prema urbanoj legendi svojim zelenilom odmaraju oči, tome pridonose i dekoracije u ostalim prirodnim bojama kao što su zemljani tonovi. Razne nijanse prirodnih boja najbolje dolaze do izražaja u materijalima poput drveta, cigle ili kamena koji savršeno pristaju uz oba tipa dizajna. K tome još dodajmo sigurnost i čvrstoću metala kako bismo dobili elegantan i profinjen spoj. Pri tome ljubitelji toplih boja ne moraju biti ograničeni na aluminij, nikal ili čelik. Pribor izrađen od bakra i mjedi može biti jednako elegantan i udoban istovremeno.

image
Samsung The Serif

Savršenstvo organizacije prostora

Tajna savršenog korištenja svih potencijala prostora zapravo uopće nije tajna, a leži u izreci less is more. Ako volite bogatstvo sadržaja ne morate brinuti jer to uopće ne podrazumijeva isključivo minimalistički pristup već multifunkcionalost koju možete postići i malim prilagodbama. Komad namještaja na kojem držimo TV često nepotrebno zauzima podosta prostora. A što ako televizor može sam za sebe zadovoljiti i estetsku funkciju? Odličan primjer za to je zasigurno elegantni Samsung The Serif koji svojim progresivnim dizajnom u vaš interijer unosi dašak umjetnosti i moderne tehnologije koji se uklapa u svaki tip dizajna. Odvojivo postolje ovom televizoru omogućuje potpunu mobilnost i prilagodbu svakom prostoru, a osim što oslobađa prostor, istovremeno ga i obogaćuje svojom profinjenošću.

image
Samsung The Frame

Estetska besprijekornost

U naš dom uvijek možemo udahnuti novu energiju kroz umjetnost. Ona nam nudi živopisne boje koje uz već spomenuti prirodni ambijent unose dodatnu dinamiku u naš život. Najnoviji trendovi teže spajanju klasičnog i modernog dizajna. Ono što je zajedničko u oba principa je važna uloga zidova koji su postali umjetnička paleta na koju stavljate slike, fotografije i razna djela u različitim oblicima i okvirima. Danas highlight besprijekorno dekoriranog zida može biti i televizor. Samsung The Frame je izvrstan primjer umjetničkog djela i najinovativnije tehnologije u jednom uređaju koji prateći modernu estetiku savršeno nadopunjuje svaki interijer. On vam također omogućuje potpunu slobodu uz širok izbor fotografija iz svoje jedinstvene Art trgovine. Ako uz željeni ambijent vidite tople cvjetne motive ili osvježavajuće plavetnilo neba i mora, Samsung The Frame vrlo lako pretvara vašu prostoriju u umjetnički atrij. Na vama samo da budete maštoviti.

image
Samsung The Frame

Bogatstvo detaljima

Za mnoge je upravo kupaona mjesto opuštanja, a možda i meditacije. Ako to vrijedi i za vas, dizajnu kupaone zasigurno pristupate s jednakim entuzijazmom kao i ostatku vašeg doma. Budite slobodnog duha i kombinacijom raznih uzoraka te igrom svjetla i sjene svoju kupaonu pretvorite u vaš mali wellnes centar. U slučaju kupaone također ne morate previše brinuti o kompatibilnosti uzoraka s čitavim rasporedom sobe jer uistinu možete dati mašti na volju. Cvjetni, geometrijski, apstraktni, prugasti i točkasti uzorci mogu se uklopiti u svaki ambijent, a ovise isključivo o vašim preferencijama.

image
Samsung The Sero

Usudite se biti zaigrani

S obzirom na to da nove okolnosti podrazumijevaju i mogućnost rada od kuće, sve više ljudi razmatra i uređivanje posebnog radnog prostora u svom domu. Ako često radite od doma i razmišljate o promjenama u svom okruženju, ne zaboravite da pri tome imate potpunu slobodu. Posao ima ozbiljnu konotaciju, ali baš zato što ga obavljate u vlastitom domu vaš radni prostor može biti najzabavniji kutak svijeta. Konvencionalnost apsolutno nije obvezna i ako u svoj kućni ured ne primate poslovne partnere, možete slobodno komfor staviti na prvo mjesto. Na taj način vaš radni prostor postaje multifunkcionalan i pretvara se u prostor za zabavu u onom trenutku kada završite s poslom. Međutim, ako vaši partneri ipak dolaze u vaš kućni ured, zadivite ih sofisticiranim spojem dizajna i tehnologije novim Samsung The Sero televizorom koji će u vaš ured unijeti najsuvremenije mogućnosti poslovanja, ali i zabave. The Sero vam omogućuje da svaki sadržaj vidite iz najboljeg kuta svojom opcijom okretanja u okomiti položaj. Osim što pruža savršeno zrcaljenje svih digitalnih sadržaja poput raznih prezentacija, dokumenata ili aplikacija, također predstavlja izvrsno vizualno rješenje za moderan poslovni prostor.

image
Samsung The Sero
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 19:25