Sve na jednom mjestu: Od ideje do realizacije u 5 koraka za pravi osjećaj doma!

Kuhinja iz vlastite proizvodnje Evolution, Namještaj Mima

Planiranje vaše kuhinje iz snova ne mora biti kompliciran i zahtjevan zadatak za kojeg bi najradije željeli da se riješi sam od sebe. Naprotiv, planiranje kuhinje može biti zabavno i proteći bez stresa, a u tome vam može pomoći Namještaj Mima.

Samo pet koraka dijeli vas od skladnog kuhinjskog prostora u kojem ćete uživati! Planiranje, projektiranje, izmjera, dostava i montaža sastavni su kotačići procesa kupnje kuhinje.

Planiranje

Proces planiranja vaše kuhinje započinje savjetovanjem u jednoj od poslovnica Namještaja Mima gdje možete istražiti ponudu i odlučiti o modelu, materijalima i bojama vaše buduće kuhinje. Svoj prostor možete sami prethodno izmjeriti i skicirati ili prema potrebi angažirati Mimino stručno osoblje. Na temelju izmjera, kreće 3D projektiranje odnosno vizualizacija vaše ideje. U Mimi, možete birati između šest modela kuhinja iz vlastite proizvodnje: bestsellera Espirit, jednostavne Desire, klasične Amelie, elegantne Purity koju odlikuje visoki sjaj i J tip ručkica, Carisme/Gloss modela te Evolution, najnovijeg modela Miminih kuhinja. Zahvaljujući vlastitom proizvodnom pogonu koji se nalazi u Kastvu pokraj Rijeke, ponuda kuhinjskih modela neprekidno prati trendove u opremanju interijera, koji se mogu prilagoditi raznim ukusima i individualnim potrebama kupaca.

image

Prvi korak u procesu kupnje kuhinje je odabir odgovarajućeg modela.

Projektiranje

Nakon odabira željenog modela i forme, kreće 3D projektiranje u kojem će se vizualizirati vaša ideja uz pomoć Miminog prodajnog savjetnika. U ovom dijelu procesa kupnje kuhinje, birate sve, od debljine korpusa do dekora fronti i radne ploče te ručkica. Ovisno o vašem prostoru, na izbor imate pregršt opcija gornjih i donjih elemenata, kuhinjskih kolona i neizostavnih dodataka koji korištenje kuhinje čine praktičnim i ugodnim. Od sortirnica otpada smještenih u ladicama donjih elemenata do izvlačnih košara različitih dimenzija koje mogu služiti za pohranu namirnica ili posuđa. Dekori fronta dolaze u raznim klasičnim i trendi nijansama u visokom i mat sjaju, ili pak u varijanti elemenata sa staklenim frontama i integriranom LED rasvjetom kako bi stvorili malu galeriju najdražeg posuđa kojoj se možete svakodnevno diviti. Konačan izgled kuhinje možete upotpuniti elegantnim ručkicama kojih ima pregršt u ponudi. Nemojte zaboraviti i na kuhinjske aparate!

image

3D projektiranjem moći ćete vizualizirati vašu buduću kuhinju.

Izmjera

Sljedeći korak je dogovor oko izmjere, roka isporuke i montaže. Mimin monter izlazi na teren u vaš dom izvršiti izmjeru te se prema njoj po potrebi prilagođava projekt. Jednom kada je projekt spreman, šalje se u proizvodnju. Mimin operater digitalno priprema projekt za moderne digitalne strojeve i tu kreće proces izrade kuhinje. Svaki dio procesa izrade je konfiguriran, pa tako precizno dizajnirane komponente osiguravaju vrhunske rezultate. Kuhinja prolazi kontrolu kvalitete kako bi u vaš dom stigla u savršenom stanju. Materijali koji se obično koriste u izradi kuhinja su iveral za korpuse i fronte te medijapan koji se najčešće lakira u mat ili visokom sjaju, dok se rubovi zaobljuju. U Mimi vjeruju da dizajn treba slijediti funkciju stoga se potrebe tržišta stalno istražuju i dizajniraju novi modeli kuhinja koji se savršeno prilagođavaju vašim domovima.

image

Namještaj Mima

image

Namještaj Mima

Dostava

Nakon što je kuhinja zapakirana, spremna je za dostavu. Pakiranje je također proces kojem u Namještaju Mima posvećuju dodatnu pažnju, ne bi li kuhinja stigla u savršenom stanju. Mimin monter zatim ju dostavlja na vašu adresu po dogovorenom datumu montaže. Zahvaljujući vlastitoj proizvodnji, usluga dostave odlikuje se od brzih trideset dana.

image

Namještaj Mima

Montaža

Na kraju, Mimini monteri dostavljaju i montiraju vašu novu kuhinju koja je spremna za kulinarske pothvate uz pravi osjećaj doma.

image

Namještaj Mima

Posjetite salone Namještaja Mima na deset lokacija u Hrvatskoj i ugovorite termin planiranja vaše kuhinje iz snova. Posjetite Mimin webshop i potražite inspiraciju u opremanju interijera uz pravi osjećaj doma.

Namještaj Mima – Pravi osjećaj doma

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. travanj 2024 18:49