Televizor koji će vas ostaviti bez daha

Hisense promo

Hisense je stručnjak kada su u pitanju televizori. U svibnju predstavlja novu TV liniju opremljenu najsuvremenijim tehnologijama koja će zasigurno zadovoljiti sve potrebe i želje današnjih zahtjevnih korisnika. Hisense naporno radi u smjeru nastavka revolucionarnih inovacija i razvojnih rješenja, s ciljem pružanja najboljeg iskustva gledanja televizije.

Hisense TV za svačiji ukus

Postoji širok izbor tehnologija dostupnih u LED televizorima, u rasponu od OLED, Mini-LED, ULED, QLED do UHD, FHD tehnologije. OLED TV može samostalno kontrolirati svaki piksel, stvarajući jasniju i oštriju sliku, ekstremni kontrast i više detalja u crnoj boji. ULED TV opremljen je ULED tehnologijom koja omogućuje i autentičnije boje – tu su veći kontrast, oštriji detalji i glatke dinamične scene. Mini-LED ULED TV čini korak dalje smanjujući veličinu piksela na veličinu zrna riže. Budući da su LED diode manje, zaslon iste veličine sadrži više LED dioda koje osiguravaju jasniju sliku s boljim kontrastom i velikom svjetlinom, a istovremeno omogućuju znatno tanji TV prijemnik. QLED TV je opremljen tehnologijom Quantum Dot Color koja iskorištava moć kvantnih točaka za prikaz više od milijardu nijansi boja na ekranu. To čini sliku na zaslonu netaknutom i realnijom. A ako tražite veću dubinu boja, UHD TV će vam pružiti to i više.

Jesu li opisi privukli vašu pozornost? Modeli Mini-LED U8H i ULED U7H, svaki sa svojim prednostima, zadovoljit će sve vaše potrebe i očekivanja.

image

Hisense promo

Uđite u svijet tehnoloških inovacija s Hisense televizorima

Razvojni programeri TV tehnologije u Hisense-u teže stalnim inovacijama i razvijaju proizvode prema svim najnovijim trendovima. Prva patentirana tehnologija je Laser TV, koji projicira oštru i kristalno jasnu sliku u 4K rezoluciji na ekran pomoću tehnologije ultra-kratkog dometa svjetlosti s trostrukim laserskim izvorom svjetlosti. Također se može pohvaliti 8K rezolucijom. Kvaliteta slike i njezin realističan izgled, poboljšane boje, tekstura i nijanse rezultiraju visokokvalitetnom rezolucijom koja je uistinu zapanjujuća. Gledanje omiljenih filmova na Laser TV-u sigurno će vam omogućiti da se osjećate kao da je vaš omiljeni glumac upravo ušao u vašu dnevnu sobu.

image

Hisense promo

SAMUEL ZHU/

Zapanjujuće dobra slika

Još jedna zadivljujuća tehnologija je procesor Hi-View Engine, ključna komponenta Hisense ULED TV-a. Ovaj procesor osigurava najvišu razinu kvalitete slike i neophodan je za projiciranje medijskog sadržaja na zaslon optimizirajući svaku scenu kako bi gledatelju pružio najdetaljniju i najoštriju sliku. Prikaz boja, kontrasta i dinamičnih scena stvara uzbudljiv TV doživljaj. Hisenseovi ULED televizori također imaju FALD PRO tehnologiju (Full Array Local Dimming) stvorenu podjelom pozadinskog osvjetljenja u više zona lokalnog zatamnjivanja, tako da se svjetlina svake zone može kontrolirati pojedinačno, čineći oštrije kontrastne linije između tamnih i svijetlih objekata. Televizori također dolaze s AIPQ tehnologijom koja dodatno optimizira boje te jasnoću slike za medije koji nisu 4K.

image

Hisense promo

Ne možete odlučiti što gledati?

Hisense je razvio inovativni VIDAA pametni operativni sustav koji korisnicima omogućuje pristup lokalnom i globalnom sadržaju putem TV-a – od sporta i filmova do glazbe i umjetnosti. Hisense Smart VIDAA OS je posebno dizajniran da interakciju s Hisense TV-om učini bržom i lakšom, a istovremeno omogućuje internetsku povezanost. Platforma sadržaja pruža korisnicima iskustvo prilagođeno njihovim ukusima i preferencijama nudeći niz najboljih serija i aplikacija kao što su Netflix, YouTube, Prime Video, NBA i mnoge druge. Potaknut visokom tehnologijom i pametnim dizajnom, ovaj centar sadržaja uvijek prati ono što vam se sviđa i generira to posebno za vas. Osim toga, korisnici Hisense TV-a također mogu pristupiti ekskluzivnim aplikacijama i sadržajima koji nisu dostupni široj javnosti.

image

Hisense promo

Hisense udovoljava potrebama najzahtjevnijih gejmera

Budući da je igranje digitalnih igara jedan od središnjih fokusa Hisense TV-a, svi oni omogućuju jednostavno povezivanje s igraćim konzolama. Jasna i uglađena slika bez kašnjenja zasigurno će dati dojam stvarnog života video igrama i usavršiti iskustvo igranja – osobito akcijske igre poput onih iz prvog lica i trkaćih igara koje sadrže mnoštvo brzog dinamičnog sadržaja. Možete bez problema spojiti televizore na PlayStation, Xbox i druge igraće konzole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. svibanj 2022 10:39