Top tri pomagača za moderan dom

Karcher promo

Užurbani ritam svakodnevnog života nam ostavlja vrlo malo slobodnog vremena što čini svaki trenutak još dragocjenijim. Kako bismo održavali svoj dom čistim, a pritom sačuvali nešto vremena za druženje s obitelji i dragim ljudima, svima nam je potrebna mala pomoć.

Upravo takvu pomoć smo pronašli u ova tri uređaja:

Uređaj koji čisti parom, usisava i suši, a to sve radi u jednom koraku, must-have uređaj je svakog doma. Naš favorit Kärcher SV7 radi upravo sve to, usisava prljavštinu, potom dezinficira i čisti dom parom i naposljetku sve to osuši u samo nekoliko trenutaka. Funkcionalnost i komfor u jednom uređaju svakako će biti velika pomoć u čišćenju doma.

Svi kojima je stalo do svog doma znaju da je parna postaja još jedan nezaobilazan pomagač u svakom domu. Glačanje velikog broj košulja na tjednoj bazi može iziskivati i po nekoliko sati, a uz parno glačalo taj broj sati se uveliko smanjuje. Na naše sveopće oduševljenje stanica za glačanje SI 4 EasyFix Iron tvrtke Kärcher čini parno glačanje još jednostavnijim i bržim jer, ne samo da je to parna postaja, već uz nju dolazi i aktivna daska za glačanje koja nudi funkciju zračnog jastuka uz aktivno izbacivanje pare.

Posljednji ali ne manje bitan je Kärcher SC 2 uspravni EasyFix parni čistač. Ovo je odličan uređaj koji štedi vrijeme čišćenja podova, te čisti čak i drvene površine. Čišćenje tvrdih podloga doma s ovim uređajem je brzo i temeljito, a pri tome uklanja 99,99% svih uobičajenih kućnih bakterija. Uz opciju čišćenja podova tu je i dodatna mogućnost - čisti kamenac, a složit ćemo se da je borba s kamencem svakodnevna.

Uz ova tri moćna uređaja i vaš dom će zablistati, a vi ćete imati više vremena za prijateljska i obiteljska druženja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. listopad 2021 08:48