Trendovi u svijetu sobnih vrata

Hormann promo

U interijeru vašeg doma jedan od ključnih elemenata su sobna vrata. Modelom kojeg ćete izabrati možete pratiti stil uređenja za koji ste se odlučili ili ih upotrijebiti kao element kojim ćete napraviti odmak od očekivanog. Jer zašto u interijer uređen u modernom stilu ne biste ugradili jedan klasični element koji će prostor oplemeniti duhom tradicije?

Klasična bijela vrata, boje ili drveni motivi? Starinski stil s ručno izrađenim stolarskim detaljima ili odabir potpuno ostakljenih vrata koja će dodatno otvoriti prostor? Što god od široke palete proizvoda Hörmann sobnih vrata odabrali, u svoj dom ćete ugraditi vrhunsku kvalitetu za cijeli život.

image
Hormann promo

Već neko vrijeme izrazito popularan skandinavski stil nametnuo je trend u uređenju doma koji naglasak stavlja na drvo kojim se u domu postiže dojam topline i udobnosti.

Posebna površina sobnih vrata Duradecor izdržljivija je od klasičnih za čak 48%, a strukturirana tekstura daje dojam pravog drva.

Drvena unutarnja vrata iz linije Hörmann BaseLine dostupna su u kvalitetnoj izvedbi potpuno glatke površine najčešće u elegantnoj bijeloj boji, a Duradecor strukturirana površina vrlo se lijepo ističe u boji svijetlog hrasta s poprečnim godovima. Drveni detalji dostupni su u liniji ClassicLine, čija su posebnost ručno izrađeni stolarski detalji na površini vrata.

image
Hormann promo

Linija DesignLine Concepto izbor je za one koji su skloni urbanom stilu uređenja koji vas motivira da budete sam svoj majstor i otkrijete brojne mogućnosti kombiniranja kroz odabir boje koja se uklapa u prostor te kroz spajanje s elegantnim površinama kojima se postiže unikatni izgled vrata.

Lan, Ultramat i Gres vrste su površina koje se ističu unikatnim izgledom i bojama koje se na najbolji mogući način uklapaju u vašu viziju doma.

image
Hormann promo

Ponudu Hörmann sobnih vrata pronađite na prodajnim mjestima ovlaštenih distributera.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 01:53