RAZMIŠLJATE O NOVOJ KARIJERI?

Upišite školu Mirjane Mikulec i ostvarite svoj san - postanite Stilist interijera!

Promocija prve generacije Stilista interijera 2019/2020
Imate oko za detalje i već ste toliko puta okrenuli raspored u vlastitom domu da ste sada krenuli preuređivati i tuđe stanove? Onda je ovo idealna prilika da naučite kako to rade profesionalci! Pravo je vrijeme za usavršavanje, a zašto ne biste i promijenili svoje zanimanje u karijeru o kojoj ste oduvijek maštali...
image
Interijer škole za dizajn interijera

Ustanova za obrazovanje odraslih Mirjana Mikulec ima verificirani program od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja za Stilista interijera tako da svoje novo zanimanje možete upisati u radnu knjižicu. Program je osmišljen i složen tako da unutar 340 nastavnih sati polaznici mogu dobiti široko znanje.

Želja nam je da svim ljubiteljima interijera, koji žele znati više i profesionalno se baviti interijerima, pružimo znanja i konkretne vještine koje će ih osposobiti za uspješno bavljenje ovim poslom“, rekla je na početku školske godine ravnateljica škole Mirjana Mikulec, a prije svega nekoliko dana dobili smo i prvu generaciju Stilista interijera koja je i savladala znanja i vještine, te uspješno položila završni rad.

Naučili su kako prostoručno skicirati i koristiti AutoCad, sve o načelima prostornog oblikovanja, kao i kako odabrati boju, materijal ali i još mnogo, mnogo toga kako bi mogli samostalno osmisliti lijepe i funkcionalne prostore.

image
dipl.ing.arh. Sunčica Mastelić Ivić i dipl.ing.arh. Fany Obratov koje predaju u školi za dizajn interijera
John Pavlish

U godinu dana polaznici su jako napredovali! Na početku su imali samo želju baviti se poslom stilista interijera, a na kraju godine svi polaznici su napravili ozbiljne idejne projekte uređenja manjeg stana. Novoj generaciji polaznika poručujem da se s puno povjerenja prepuste stručnom vodstvu predavača, te će svakako biti zadovoljni dobivenim znanjem i vještinama“, poručila je dipl.ing.arh. Fany Obratov koja u školi predaje Osnove tehničkog crtanja.

image
Polaznici prve generacije škole za dizajn interijera na promociji u hotelu Esplanade
Mario Poje

Cijeli tim trudi se oblikovati dinamičnu i zanimljivu nastavu, osim toga cilj je probuditi strast za učenjem i istraživanjem.

Dobra atmosfera vlada u školi, gotovo domaćinska. Poticajna, a istovremeno opuštajuća, dok su stručni predavači pristupačni i susretljivi. Najviše sam uživao u predmetu 'Prostorno oblikovanje i projektiranje interijera' jer je meni najkreativniji. Inače sam arhitektonski tehničar, pa mi je bilo zanimljivo nadograditi svoje tehničko znanje. Nakon uspješno završenog smjera za Stilista interijera, namjeravam upisati i smjer Dizajnera interijera i po završetku se baviti obnovom i uređenjem interijera starih slavonskih i kamenih dalmatinskih kuća“, otkrio nam i polaznik škole Vlado Horvatek koji je pravi dokaz kako uvijek vrijedi ulagati u znanje.

Neki od polaznika koji su položili za Stilista interijera imat će i priliku pokazati što su naučili tako da će sudjelovati u makeoverima nagradnih natječaja “Iznenadi me” pod mentorstvom arhitekata - i to već na jesen u novoj 18. sezoni InDizajna na RTL-u.

NOVA LOKACIJA, USKORO I NOVI PROGRAM

Na jesen nas čeka još noviteta u školi jer se nakon potresa u Zagrebu cijeli tim odlučio premjestiti na novu lokaciju u urbano poslovno središte grada – u Radničku.

image
Ravnateljica škole Mirjana Mikulec
Mario Poje

Tako će se na jednom mjestu spojiti sve djelatnosti Mirjane Mikulec - studio za dizajn interijera, produkcija TV emisija, web portal o dizajnu interijera, a svoje će mjesto na još ljepšoj lokaciji pronaći i - škola.

Upisi za novu generaciju STILISTA INTERIJERA već su krenuli, a dobro je znati da za sve koji se upišu do 1.8. škola odobrava popust na sve vrste plaćanja! Za više informacija o popustu i detaljima oko plaćanja možete se javiti na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

No tu edukacija ne prestaje! Na jesen kreću i upisi za sve koji žele znati više i krenuti u smjeru DIZAJNERA INTERIJERA čiji je program nakon odobrenja od Agencije za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih, sada u procesu odobrenja i od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja.

image
Interijer škole za dizajn interijera
Rajna Raguž

Školu bi svakako preporučila, a po završetku je plan pokretanje vlastitog posla. Dizajn interijera nije samo stavljanje ukrasnih jastuka u sam prostor, pa oni koji zaista imaju želju i strast raditi na stvaranju interijera, ova škola će im pomoći u tome“, poručila je i novopečena stilistica interijera Ana Reketye.

image
Na promociji prve generacije Stilista interijera

Ono što se ističe kao najveća prednost je i individualni pristup stručnih predavača, arhitekata s iskustvom koji svoje znanje nesebično dijele s polaznicima. „Polaznici su naučili puno više od samo prepoznavanja materijala, što su i pokazali kroz završne radove. Novoj generaciji mogu samo poručiti – dođite! Čeka vas uhodana ekipa, odličan program, novi prostor i još više uzoraka materijala i boja :) Pogledajte radove naše prve generacije, sve su to naučili u samo godinu dana ugodnog druženja s nama!“, poručio je i dipl.ing.arh. Davor Vilupek koji u školi predaje Materijali i boje u interijerima.

Ovo su samo neki od ideja za stiliziranje interijera koje su polaznici napravili primjenjujući sve što su naučili.

image
Idejni projekti polaznika prve generacije Stilista interijera 2019./2020.
image
Idejni projekti polaznika prve generacije Stilista interijera 2019./2020.
image
Idejni projekti polaznika prve generacije Stilista interijera 2019./2020.

Uz kreativnost, marljivost i konstantno ulaganje u znanje, sve je moguće. „Polaznici naše škole dobivaju široki raspon teorijske i praktične naobrazbe koja će ih obogatiti kao ljude i buduće stručnjake. One koji se nisu bavili radom na interijerima ova stečena znanja će potaknuti da urone u čaroban svijet uređenja interijera, a one koji su pristupili s određenim iskustvom će usmjeriti i isprofilirati u dosadašnjem radu“, poručila je dipl.ing.arh. Sunčica Mastelić Ivić koja u školi predaje predmet Suvremeni stilovi i interijeri.

A vi? Što još čekate? Vrijeme je da napravite sljedeći korak u svojem životu i pratite svoj san! Dodatne informacije o školi dostupne su na službenoj web stranici Škole za dizajn Mirjana Mikulec ili direktno na mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Sve novosti možete pratiti i na Facebook i Instagram stranicama škole. Osim toga, škola itekako prati sve vijesti i pridržava se epidemioloških savjeta u vezi situacije s virusom Covid-19, tako da je i do sada nastava bila organizirana u dvije grupe u kontroliranim uvjetima. U planu je i održavanje online nastave ukoliko se nastava neće moći održavati u prostoru škole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 20:24