Uredite svoju jesen uz mömax!

mömax promo

Prekrasne boje jeseni zavladale su prirodom i modnim pistama, a nisu zaobišle ni najnovije trendove u uređenju doma. Ako volite jesen, sada je vrijeme da ju unesete u svoj dom, a ako ju ne volite, sada je prava prilika da ju zavolite.

Meki jastuci, tople deke i lijepe šalice sitnice su koje će ovu jesen unositi toplinu i razigranost u vaš dom. Naši jesenski trendovi prilagođeni su svačijem ukusu;

image
mömax promo

Lime Affaire za one koji vole etno i boho, Morning Glow za ljubitelje prirode i svega ekološkog ili pak Clouds in Rose za romantični glamur.

Znamo, znamo, treba vam i malo inspiracije pa smo vam za ovu jesen odlučili predložiti da izaberete od svega po malo i da svoj dom pretvorite u pravi hram za jesensko uživanje i opuštanje. Da biste i dalje ostali u trendu pomoći će vam jedan svjež i moderan detalj poput ukrasnog jastuka ili tople dekice iz linije Lime Affair.

image
mömax promo

Za čudesnu jesensku preobrazbu i poseban wow efekt u svakom prostoru predlažemo da izaberete vazu, svjetiljku ili dojmljiv komad namještaja od primjerice masivnog drveta bagrema. A za posebno tmurne i kišne dane tu je linija Clouds in Rosé koja će detaljima, poput čaša, vaza…) u svijetlim i vedrim bojama svaku lošu prognozu pretvoriti u praznik romantike!

image
mömax promo

Jer jesen je zaista lijepa, pogotovo ako ju sami uredite.

image
mömax promo
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 10:36