Ljeto je pred vratima

RAZMIŠLJATE O ZAMJENI HLADNJAKA? Ovo su hladnjaci koji će riješiti sve vaše brige i frustracije jednom zauvijek!

Dosta vam je debelog sloja leda na komadima hrane koja je izgubila svoj pravi okus, kao i čekanja da se ta kugla leda otopi kako biste vidjeli jeste li iz zamrzivača izvadili ono što ste htjeli? Vrijeme je da zamijenite hladnjak!

Ljeto je pred vratima, a debeli slojevi leda na komadima hrane s kojima ćete se svakodnevno susretati, mogu biti izuzetno frustrirajući. Osobito ako vam se zbog užurbanog tempa rada često dogodi da zaboravite na hranu i ne pojedete ništa cijeli dan. Zamislite, konačno kada stignete doma i radosno krenete prema zamrzivaču kako biste izvadili sastojke za pripremu omiljenog jela, dočeka vas kaos zamrznutog povrća, voća i mesa. Imali što gore? Ima! Napokon, nakon što ste izgubili više od pola sata pokušavajući ukloniti led s namirnica, gladni i premoreni, pripremite vaše jelo, otvorite bocu vina, sve si lijepo servirate i shvatite da je hrana koju ste upravo pripremili izgubila svoj pravi okus. U tom biste trenutku vjerojatno najrađe vrištali. No, ne očajavajte i ne čekajte da vam se dogodi najgori mogući scenarij, zamijenite svoj stari hladnjak u Pevex-u već danas novim i bezbrižno uživajte u voću, povrću, mesu i svim drugim namirnicama, koje će još dugo biti svježe i ukusne, kao da ste ih jučer kupili.

Samostojeći hladnjak Candy CCBS 6182 WH/2

Kako? Novi hladnjaci su ekonomičniji i nude inteligentne sustave hlađenja te dobro organiziranu i preglednu unutrašnjost. Zahvaljujući novim tehnologijama, oni su i okrepljujući za vašu hranu. Najnovija NoFrost tehnologija u kombiniranim hladnjacima/zamrzivačima staje na kraj takvim frustracijama! NoFrost je dokazano najbolji sustav hlađenja koji se temelji na učinkovitom strujanju hladnog zraka kojim se uklanja vlaga iz zamrzivača. Bez vlage nema ni ledenog prekrivača, a zamrznuta hrana dulje zadržava prirodnu svježinu, oblik, izgled i okus.

Osim toga, napredne tehnologije i inteligentno hlađenje u novim hladnjacima omogućit će najbolje pohranjivanje svježe hrane i unaprijediti vašu prehranu jer zdrava i kvalitetna hrana vodi prema zdravom tijelu. Zahvaljujući Ion generaciji hladnjaka, izvrsna zdrava svježa hrana može vam uvijek biti pri ruci.

Samostojeći hladnjak Gorenje Nrm8181mx Sbs

Inteligentni sustavi hlađenja odgovorni su i za vaše dobro i vaš obiteljski proračun. Stvaranjem prvorazrednih uvjeta pohranjivanja i održavanjem hrane na dugi rok, oni smanjuju na minimum količinu hrane koju ćete baciti, a zamjena starog uređaja novim može dovesti i do priličnih ušteda u vašem računu za struju; dodatno, svaki je ušteđeni kilovatsat prilog očuvanju našeg okoliša.

Samostojeći hladnjak Indesit LR8 S1 S AQ

Uz to, NoFrost tehnologija sprječava neželjeno lijepljenje zamrznute hrane. Upravo zato u ladicama u zamrzivaču neće biti leda na hrani i njegovim unutarnjim stijenkama – ladice će biti lijepo organizirane i uredne... A bez leda na vašoj hrani nestat će i vaše brige i frustracije! Zamijenite svoj stari hladnjak već danas novim i bezbrižno uživajte u voću, povrću, mesu i svim drugim namirnicama, koje će još dugo biti svježe i ukusne, kao da ste ih jučer kupili.

Samostojeći hladnjak LG GSL761PZXV

Samostojeći hladnjak Končar H1A 54 150.BF

Više informacija potražite u Pevex trgovina i Pevex web stranicima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 15:52