NAJLUKSUZNIJA "IGRAONICA"

Roditelji kćeri sagradili igraonicu vrijednu 23.000,00 kuna

Ova djevojčica vjerojatno posjeduje najluksuzniju igraonicu na svijetu s 50-inčnim televizorom, Netflixom i DVD playerom, bijelim klavirom za djecu i očaravajućim kristalnim lusterom

San svakog djeteta je imati sobu uređenu prema likovima iz crtića, knjige ili filma. Dječaci vole more, mornare, gusare i istraživače, a djevojčice, princeze, vile, sirene i neizostavnu Barbie. I dok će većina djece biti više nego zadovoljna ako dobiju sobicu u boji koju vole, Millie-Belle Diamond, četverogodišnja djevojčica iz Queenslanda u Australiji zapravo živi život o kojem mnoge djevojčice, ali i žene mogu samo sanjati.

Ova djevojčica vjerojatno posjeduje najluksuzniju igraonicu na svijetu s 50-inčnim televizorom, Netflixom i DVD playerom, bijelim klavirom za djecu i očaravajućim kristalnim lusterom. No, nije to sve, njezina je luksuza igraonica opremljena krznenim tepisima, malim kožnim kaučem i drvenim bijelim stom i stolicama.

U dobi od svega četiri godine, ovo je dijete zvijezda Instagrama s preko 402 tisuće sljedbenika, koje je privukla svojim "impresivni stilom". Uz luksuzno opremljenu i dizajniranu igraonicu ova mala modna "diva" ima i raskošnu dizajnersku garderobu o kojoj mnoge djevojke i žene mogu samo sanjati.

Njezina igraonica imena "Palača MBD" dizajnirana je u stilu luksuznih Hampton kuća s ružičnjakom i krevetom za odmor u vrtu. Uz to, kuća je u potpunosti vodootporna, a za izgradnju je potrošeno više od 5000 dolara, a sama je gradnja trajala oko tri mjeseca.

Otac male djevojčice Michael koji se nekada bavio građevinarskim poslovima sam je napravio kućicu i postavio sve električne instalacije, dok je majka obojila interijer i eksterijer. Većinu građevinskog materijala kupili su lokalnoj trgovini, jedino je krovište kuće iz Brisbanea. Kristalni su luster kupili on-line, a uskoro planiraju ugradnju i klima-uređaja.

Velika popularnost i gomila obožavatelja na društvenim mrežama odveli su Millie-Belle na New York Fashion Weeku, gdje je nosila reviju za dječju marku Little Miss Aoki. Zvijezda Instagrama i Facebooka sada je i model za djecu, a zarađuje do 250 dolara za jednu fotografiju.

Izvor: homecrux.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 11:12