StoryEditor
VIDEO

4 NAČINA SLAGANJA SALVETA: Od običnog ubrusa napravite zanimljivu dekoraciju i zadivite sve za stolom

Zašto ove godine ne biste od običnog ubrusa napravili zanimljivu dekoraciju i zadivili sve za stolom?

Ove se godine tradicionalno okupljanje za Božić održava u vašem domu? Odlično! To znači da imate priliku svojoj obitelji i prijateljima pripremiti pravi blagdanski doživljaj i užitak koji nadilazi finu hranu! Osim ukrašavanja doma i božićne jelke, važan dio blagdanskog uređenja svakako je blagdanski stol koji izgledom mora privući goste da sjednu i uživaju s vama u obroku koji ste pripremili.

Uz stolnjak, posuđe, pribor za jelo i čaše, i ukrasi imaju važnu ulogu u kreiranju svečane atmosfere. Možete koristiti zimzelene grane, grančice masline, cvijeće, lampice, svijeće i zanimljivo složene ubruse, koji su prva stvar koju gosti primijete kad sjednu za stol. S obzirom na to da je riječ o vrlo efektnom detalju za koji je potrebno odvojiti svega desetak minuta vremena i ne košta ništa, odlučili smo vam pomoći. Uputili smo se u zagrebački restoran Klub književnika i od profesionalca zatražili da nam pokaže nekoliko zanimljivih načina slaganja ubrusa.

U kratkom videu koji slijedi vrsni konobar s dugogodišnjim iskustvom Dražen Dergez vam pokazuje četiri načina slaganja ubrusa, a na vama je da odaberete onaj pravi. Sretno!

Kako pravilno postaviti blagdanski stol pogledajte OVDJE!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. lipanj 2020 11:57