ELECTROLUX NA OBITELJSKOM DRUŽENJU

4 razloga zbog kojih ćete zavoljeti svog novog domaćina zaduženog za hranu

 

Prvomajskim druženjem službeno smo otvorili sezonu svih vrsta obiteljskih okupljanja. Bilo da se radi o velikim događajima kao što su proslave krštenja, pričesti i rođendana ili o obiteljskim vikend-okupljanjima, ovog proljeća ćete se sigurno barem jednom naći u ulozi domaćina.

Osim što svi pravovremeno trebaju biti obaviješteni o okupljanju, za naše goste pripremamo razne vrste hrane i pića kako bismo udovoljili svim željama. Osim toga, na sam dan druženja se trebamo pobrinuti i za to da se nalazimo na dva mjesta u isto vrijeme – i u kuhinji i za velikim obiteljskim stolom.

Bilo bi idealno kada biste tu ulogu mogli podijeliti s nekim, zar ne? Srećom, Electrolux hladnjak s TwinTech® tehnologijom se jedva čeka baciti na posao i postati novi domaćin svih vaših obiteljskih druženja.

U nastavku vam donosimo 4 razloga zašto vam je potreban u kuhinji prije, za vrijeme i poslije obiteljskih druženja.

1. Pripremate zaista puno hrane

Kako bi gosti otišli sretni i zadovoljni, važno je pokušati udovoljiti svim željama. Koliko god uživali u pripremi raznih jela, vječni problem predstavlja mjesto u frižideru. Osim gotove hrane, trebate negdje pohraniti i namirnice za pripremu.

Electrolux hladnjak zato u sebi ima jedinstvni sustav za pohranjivanje namirnica. TwinTech® tehnologija dijeli vaš hladnjak na gornju i donju rashladnu komoru pri čemu svaka ima svoj poseban sustav regulacije hladnog i vlažnog zraka što vaše namirnice čini dulje svježima. Zahvaljujući CustomFlex™ sustavu, odjeljci i police jednostavni su za premještanje što znači da prostor u hladnjaku možete organizirati onako kako vama odgovara.

2. Većinu hrane pripremate nekoliko dana unaprijed

I bilo bi savršeno kada bi hrana mogla održati svoju svježinu do dana serviranja. Bilo da se radi o finom gulašu ili umacima za tjestenine, možete ih bez straha staviti u zamrzivač i osloboditi mjesto u hladnjaku za slastice.

Zahvaljujući Electrolux Inteligentnoj NoFrost tehnologiji, onaj fini gulaš i umake iz zamrzivača možete izvaditi na sam dan serviranja. Nema potrebe za prethodnim odmrzavanjem jer kružni tok zraka u zamrzivaču omogućuje održavanje niske vlažnosti zraka, što sprječava stvaranje leda na namirnicama.

3. Redovito se borite s miješanjem mirisa hrane u hladnjaku

Čokoladna torta, umaci, juha, pašteta od tune... Ne bi vam bio prvi put da je čokoladna torta poprimila miris tune.

Srećom, kod Electrolux hladnjaka s TwinTech® tehnologijom, taj je problem riješen. Zahvaljujući odvojenim odjeljcima i ravnomjernom kruženju zraka, u hladnjaku je postignuta idealna temperatura i razina vlažnosti koja će spriječiti miješanje mirisa. I više se nikada ne morate brinuti oko toga.

4. Uvijek vam ostane višak hrane

To je jednostavno postalo pravilo svakog velikog obiteljskog druženja. Kolače ćete vjerojatno uspjeti podijeliti među rodbinom ali će vam svejedno ostati hrane i pića za narednih nekoliko dana.

Electrolux MultiFlow tehnologija osigurava jednak protok zraka do hrane sa svih strana u isto vrijeme održavajući ujednačene razine temperature i vlažnosti unutar hladnjaka. Upravo to vam omogućuje da vaša hrana ostane što dulje svježa i ukusna, te ono najbitnije – da je ne bacate.

Zahvaljujući Inteligentnom NoFrostu, sva hrana koju držite u svom hladnjaku i zamrzivaču zaštićena je od isušivanja čime se čuvaju njene nutritivne vrijednosti i vitamini koji utječu na okus jela.

Više o hladnjacima s TwinTech® tehnologijom saznajte na Electrolux stranici.

Osvježavajuća ponuda Electrolux hladnjaka

Kupnjom hladnjaka uključenog u akciju Electrolux vam poklanja bačvicu Paulaner piva od 5 L.

Akcija traje od 1. svibnja do 31. kolovoza 2018. ili do isteka zaliha.

Više o promociji i modelima hladnjaka koji ulaze u ovu akciju potražite ovdje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. travanj 2024 01:04