To do!

4 stvari koje morate ispuniti prije kraja 2023. kako biste prigrlili sreću godine koja dolazi

 ARTJAFARA/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Bliži se kraj godine i naši umovi nas upućuju na sve one projekte i odluke koje treba provesti prije 2024.

Manje alkohola ili više vježbanja, ili one ambicioznije poput pokretanja novog projekta ili puno putovanja. Da bismo to učinili, moramo se osvrnuti oko sebe, osloboditi energiju i pojačati sklad početne točke koja je vaš dom. U nastavku dijelimo s vama četiri stvari koje morate ispuniti do kraja 2023. godine.

image
SILVIA COZZI/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Rujan: osmislite radni prostor

Za mnoge ljude “nova godina” zaista počinje u rujnu, posebno kada su u pitanju profesionalna pitanja. Možete iskoristiti priliku da svoj radni prostor prilagodite onim novim projektima koji su vam se pojavili dok ste ispijali koktele na plaži: nabavite novi stol, odaberite i obnovite uredske predmete, dodajte biljku da potaknete koncentraciju i napraviti nove promjene koje potiču kreativnost i produktivnost.

image
VON EINSIEDEL, ANDREAS/LIVING4MEDIA

Listopad: promjena garderobe

Proljeće i jesen dva su ključna razdoblja kada mijenjamo sadržaje naših ormara. U ovom slučaju, vrijeme je da odbacimo sve one ljetne stvari koje nam više ne trebaju, ponovno ubacimo svu jesensku odjeću, deke i odgovarajuću obuću. Ne zaboravite u ormar ubaciti tekstilne osvježivače zraka s jesenskim aromama poput indijske ruže ili cimeta.

image
ISTOCK-/

Studeni: podesite rasvjetu

Nakon promjene vremena, studeni nas uvodi u mračniji i hladniji mjesec. Rasvjeta je ključna u jesenskim i zimskim mjesecima, a studeni je najbolje vrijeme da namjestimo žarulje – i zamijenimo ih LED diodama –, temeljito očistimo prašinu s reflektora i lampi.

image
VICTORIABEE/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Prosinac: vrijeme magije

Poput Djeda Mraza, bit ćemo darežljivi u posljednjem mjesecu godine i ponuditi vam nekoliko prijedloga: napravite popis onih gadgeta ili predmeta koji su vam potrebni za ugodnije kuhanje ili povećajte udobnost u domu tijekom sljedeće godine. Također možete iskoristiti priliku da pripremite hladnjak prije božićnih domjenaka i, napravite veliko čišćenje na kraju godine po uzoru na japansku kulturu kako biste prigrlili sreću godine koja dolazi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 23:33