JEDNOSTAVNE, ALI SJAJNE IDEJE

5 originalnih ideja za osvježenje bijele kuhinje

Ponekad je dovoljan samo jedan novi element koji će donijeti novo svjetlo u vašu bijelu kuhinju. Ovdje su neke jednostavne, ali sjajne inspiracije za vašu kuhinju

Ako volite jednostavan minimalistički stil ili jednostavno volite bijelu boju,vrlo je vjerojatno da imate ili čak sanjate o bijeloj kuhinji. Bezvremenska i jednostavna bijela kuhinja lijep pristaje svim tipovima uređenja. No, što napraviti kada vam dosadi sva ta bjelina? Ponekad je dovoljan samo jedan element koji će vašu kuhinju učiniti zanimljivim prostorom. Stoga vam u nastavku donosimo pet različitih i originalnih ideja kako biste oživjeli vašu bijelu kuhinju bez puno napora i u granicama razumnog proračuna.

1. Istaknite pločice

Spojite ugodno s korisnim. S malim mozaik pločicama postavljenim uz sudoper i štednjak ukrasite bijeli zid kako biste originalno "začinili" vašu čisto bijelu kuhinju.

2. Otok u boji

Ako želite prekinuti bjelinu s daškom boje, učinite to na manje očitim mjestima: na zid ili detaljima, zatim nišama sa svijetlim tonovima ili, kao u ovom slučaju, na otoku. Izgledat će lijepo i nenametljivo u mirnom bijelom moru.

3. Toplo drvo

Što se tiče polica i stolova, odličan detalj koji izvrsno pristaje bijeloj boji i unosi toplinu je drvo. Može to biti reciklirani komad drva ili nov izravno iz stolarske radionice, a dobro izgleda u masivnim, grubim i robusnim dimenzijama, i izvrstan je kontrast svijetloj savršenstvo bijeloj okolini.

4. Istaknite posuđe

Još jedna ideja za razbijanje bjeline svakako je različitim oblicima i bojama pribora i detalja. Ispunite prazne zidove s drvenim nišama i policama, i zabavite se postavljanjem posuđa i biljaka na eklektičan i upečatljiv način. Čak i metalne tračnice s loncima i tavama mogu imati izvrstan učinak u bijeloj kuhinji.

5. Razbite bjelinu svjetiljkama

Svjetiljke koje visi sa stropa dobra su prilika da razbijete bijelu kuhinju. Zatim ih postavite simetrično i kako biste upotpunili prostor karakterom i živošću.

Foto: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 19:13