DOME, SLATKI DOME

6 načina kako unajmljeni stan učiniti - domom

 

Bilo da ste kupili novi stan ili ga unajmili, može vam se pokazati kao pravi mali izazov dati mu onaj osjećaj doma. To postaje još veći izazov ako u unajmljenom domu ne smijete promijeniti boju zidova ili dodavati nove police i slike. Stoga vam donosimo 7 ideja koje možete uklopiti u svoj interijer kako biste se što prije osjećali kao doma. Ono što je odlično kod ovih ideja, jest to što se sve mogu izvesti uz minimalni budžet.

1. Dodajte dekice i jastučiće u dnevni boravak

Odredite svoju paletu boja kojom ćete svoj novi prostor učiniti domom. Zatim se bacite u potragu za ukrasnim jastučićima i dekom za kauč. Tijekom vremena ćete potragu proširiti i na ostale dekoracije, ali zasada se možete držati ukrasnih jastuka i deke jer je to ono što se najviše primijeti.

2. Ako je vaš novi prostor jednostavno uređen, dodajte mu dašak prirode

Možda vas je u prostoru zatekao jednostavan industrijski ili moderan minimalistički stil. Izađite mu u susret na način da odaberete biljke za prostor i eventualno zamijenite neki dio namještaja drvenim namještajem.

3. Učinite svoju spavaću sobu udobnom

Dodajte spavaćoj sobi uzorke i slojevite prekrivače. Prekrivači neka uključuju resice, pompone i uzorke. Veseli dašak koji ćete postići s tim će učiniti da se osjećate ugodno u svojoj spavaćoj sobi.

4. Postavite svoje omiljene slike i fotografije

Ne treba vam bušilica kako biste postavili svoje omiljene slike i fotografije. Ako su veće, možete ih staviti na pod i prisloniti na zid, a ako su manje možete ih postaviti po policama.

5. Stvorite ugodnu atmosferu pomoću svjetla

Lampe, lampice i svijeće. Postavite ih posvuda i navečer uživajte u igri svjetla i sjenama koje stvaraju.

6. Budite kreativni s pospremanjem stvari

Možda će vam nedostajati nekoliko polica ili ormarića. Budite kreativni, uzmite stare kutije ili košare i postavite ih da izgledaju kao ormarići. Takva instalacija bit će originalna, a kada vam dosadi možete je premjestiti ili preoblikovati.

Izvor: idealhome.co.uk

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
27. travanj 2024 04:51