INSPIRIRAJTE SE!

6 načina za stvaranje Instagram vrijedne spavaće sobe

Stvorite moderno okruženje u koje će se zaljubiti i vaši sljedbenici

Znate li koja je tajna spavaćih soba vrijednih objave na Instagramu? Od baršunastog namještaja do izvanredne rasvjete, u ovom postu otkrivamo kako poboljšati izgled spavaće sobe.

Postoji mnogo načina na koje možete pretvoriti prostor svoje spavaće sobe u mirno i elegantno mjesto koje će vam pomoći da se opustite na kraju radnog dana. Od dodataka do odabira prave boje, inspiraciju potražite u nastavku, a pronašli smo za svakoga ponešto ...

Foto: John Lewis & Partners

Slojevite teksture

Spavaće sobe, koje se tradicionalno opisuju kao privatne, a ne javne prostorije u domu, danas zadovoljni vlasnici dijele na društvenim mrežama. Pa zašto onda ne biste inspirirali druge svojim utočištem, koje ćete učiniti neodoljivim - pokrivačima, jastucima i dekicama.

Poigrajte se teksturama i tkaninama na krevetu za ugodan i glamurozan izgled. Ne samo što će vam pružiti priliku da budete kreativni s bojama, već će vam stvoriti i nevjerojatno osjećaj zadovoljstva. Vaša spavaća soba ipak bi trebala biti utočište.

Foto: Button & Sprung

Isticanje zida

Jedan od sigurnih načina za stvaranje upečatljive spavaće sobe jest zanimljivim zidom. Upotpunite svoju spavaću sobu zidnom tapetom ili novom bojom.

Zapamtite: isticanje zida je dobar način da stvorite zanimanje za svoju prostoriju. Ako niste dovoljno hrabri da oslikate svaki zid, odaberite samo jedan. Bit ćete zadivljeni kad vidite kako se prostorija transformirala.

Uparite svoj predivni krevet sa svijetlom posteljinom ili zanimljivim zidom za maksimalan Instagram efekt.

Foto: Dunelm

Zanimljiva rasvjeta

Rasvjeta - poput ove zlatne svjetiljke iz tvrtke Dunelm - zasigurno će dati razlog vašim sljedbenicima da dvaput posjete vaš profil.

Potraga za zanimljivom rasvjetom može biti veliki izazov, ali slobodno pretjerajte. Svjetiljku na noćni ormarić neće biti samo praktično rješenje kad je riječ o čitanju prije spavanja, već će vam pomoći da transformirate vaš prostor, baš kako treba.

Foto: Farrow & Ball

Dodajte boje

Jednostavan način kreiranja Instagram vrijedne spavaće sobe je dodavanjem boje u vašu sobu. Boja koja se ističe poput tamnoplave, maslinasto zelene ili izgorjele crvene boje unijet će karakter i stil.

Sjajan način je dodavanjem energičnih boja. Duboko ljubičasta boja, na primjer, može transformirati vašu spavaću sobu i stvoriti luksuzni izgled, a koristiti ju možete i u manjim količinama, poput udubljena na prozoru.

Uz to, ne bojte se veličine sobe. Duboka boja poput tamnoplave stvorit će savršenu pozadinu za sve ukrase u vašoj sobi.

Foto: Dunelm

Ključni komadi namještaja

Kada je riječ o spavaćoj sobi, možete se fokusirati na ormar i krevet, ali i drugi elemete poput baršunaste fotelje. Ako imate veću spavaću sobu, u kut stavite prekrasnu fotelju koja će biti savršena za kasnonoćno čitanje.

Igrajte se s teksturama tako što ćete kao ključni komad namještaja uključiti jarku baršunastu koktel stolicu, koju ćete uskladiti s jastucima na krevetu, povezujući izgled sobe zajedno s pamučnim prostirkama.

Foto: The White Company

Prekrasna posteljina

Meka, luksuzna posteljina može drastično transformirati prostor vaše spavaće sobe. Kod odabira svoje, odaberite ukrasne prekrivače, ugodno deke i razbacajte jastuke.

Malo više detalja može ozbiljno transformirati vašu spavaću sobu. Dekorativni prekrivač, deka ili dvije, učinit će svaki krevet lijepim. Uredno prebacite odabrani tekstil preko kreveta, pazeći da otkrijete dovoljnu količinu svakog sloja.

Izvor: housebeautiful.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 13:42