SJEĆATE LI SE SERIJE?

Nives Ivanišević iznenadila fotografijom starom čak 15 godina: ‘Kao da je od danas, pa ista si!‘

Najnovijom fotografijom je oduševila komentatore koji su joj napisali kako je ‘najljepša‘

Nives Ivanišević

 Instagram/nives Ivanišević/Instagram/nives Ivanišević

Nives Ivanišević, supruga bivšeg tenisača Gorana Ivaniševića i radijska voditeljica, podsjetila je javnost na domaću hit seriju "Dolina sunca" u kojoj je glumila 2009. godine, a njeni su pratitelji zaključili kako se Nives nije puno fizički promijenila.

- Tako davno. Bolji dani - napisala je uz fotku koja je oduševila komentatore koji su je nazvali "najljepšom".

- Kao da je slika od danas, ista si - stoji u jednom komentaru.

Iako se Nives doista nije promijenila te izgleda jednako mladoliko kao i prije 15 godina, ovih dana se odlučila za šiške te promijenila svoj imidž, što je i pokazala u prethodnoj objavi na Instagramu.

Inače, nedavno je objavila i fotografiju iz 2003. godine te jednako oduševila pratitelje jer izgleda isto kao i danas. Na fotografiji poziraju Nives i njezina prijateljica u sličnim kombinacijama, rozoj majici i trapericama, šminkom je naglasila oči, obraze i usta, a s obzirom na mrak, pretpostavlja se da su išle u izlazak.

Podsjetimo, Nives je već godinama u braku s Goranom Ivaniševićem, legendarnim hrvatskim tenisačem i osvajačem Wimbledona te bivšim trenerom srpskog teniskog asa, Novaka Đokovića. Oni su se tajno vjenčali 2017. godine, a godinu dana poslije su dobili sina Olivera. Radijskoj voditeljici je Oliver prvo dijete, dok Goran iz braka s Tatjanom Dragović ima i kćer Amber te sina Emanuela.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. travanj 2024 15:02