URADI SAM

8 ideja za vaš mali hodnik

 

Prekopavanje po skučenom i neorganiziranom hodniku u potrazi za ključevima, šalom ili cipelom nije baš najsretniji način da započnemo svoj dan. Nekako svi zaboravljamo da je predsoblje nezaobilazan dio doma. Hodnik je posljednje mjesto u stanu koje vidimo prije nego što izađemo svježi u svijet, odnosno prvi prostor koji nas dočeka kada se umorni vratimo doma. Zašto onda ne bismo poduzeli nešto kako bi hodnik zasjao punim sjajem i oduševio sve koji prođu kroz vrata našeg doma, ali i nas? No, kako to postići? Tako što ćete u uređenje uključiti: ogledalo, prostor za cipele, prostor za vješanje i prostor za sitnice. Čak i za najmanji hodnik postoji rješenje koje će vam pomoći da se organizirate i ne gubite vrijeme. Danas ćemo vam pokazati kako su kreativci iz raznih dijelova svijeta modificirali, prenamijenili i uljepšali Ikein namještaj za svoje male ulazne prostore.

HEJ Magazine

Osvježite ogledalo na ulazu

Smatramo da je ogledalo u hodniku obavezno, uvijek je dobro još jednom provjeriti da li nam je sve na mjestu, zar ne? Još bolje, za onaj poželjni šik dojam ne trebate svega dvije stvari: Ikeino LANGESUND ogledalo (199 kn) i akvarel boju za staklo.

Dwellings by Devore

Učinite Ikein element za obuću posebnim

Ovaj je možda jedan od najlakših Ikea hackova ikad. Autor je uz pomoć crne izolir trake za struju napravio grafički uzorak na STALL (599 kn) ormaru za cipele i učinio ga neodoljivim. .

My Melodrama

Okrenite policu i napravite klupu za ulaz

Od KALLAX police (349 kn) napravite klupu koju ćete upotpuniti. Tapecirano sjedalo i naslon sjedala nisu izrađeni pomoću obloga od pjene i tkanine.

Livet Hemma

LACK stolić

Autor ovog makeovera je od dosadnog, ali korisnog komada namještaja, LACK stolića (43,90 kn) napravio atraktivan komad namještaja uz pomoć mozaik pločica.

Syl and Sam

Od radnog stola do elegantne konzole

Nema sumnje da bi prava mramorna ploča izvrsno pristajala ovom stolu. Ali, jednak efekt možete postići i samoljepljivom tapetom s uzorkom mramora, koja će VITTSJO stol za laptop (199 kn) pretvoriti u elegantnu konzolu za vaš hodnik.

Arty Home

Kuhinjski ormar transformiran u komad namještaja iz sredine prošlog stoljeća.

Ikein kuhinjski ormarić, METOD (zidna jedinica, 642 kn), je prenamijenjen u moderan ormarić iz sredine prošlog stoljeća.

Idle Hands Awake

Očarajte STOCKHOLM ogledalom

Čini se da svaki privlačni ulaz ima veliko okruglo ogledalo. Međutim, ne dolaze u boji bakra. Nabavite STOCKHOLM ogledalo (399 kn) od nehrđajućeg čelika i ukrasite ga bakrenim listićima.

Lifestyles by Katja

IKEA ima nekoliko različitih ormara za cipele pogodnih za male hodnike. No, niti jedan nije popularan kao TRONES iz tri razloga:

  1. Cijena: Set od dva ormara stoji 159,90 kn.
  2. Veličina: Tanki su i kompaktni.
  3. Svestranost: možete u njih ubaciti sve što vam dođe pod ruku od tenisica do kišobrana.

Za ormarić kao na slici (gore) trebate dva ormarića i drvo kojim ćete ih povezati i utopliti na vrhu.

Izvor: thespruce.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. ožujak 2024 10:18