Neke su i besplatne!

8 najnovijih aplikacija za uređenje doma

Ne započinjite ništa bez njih, a poslije ćete nam zahvaliti

Odabir pravog alata, boje i namještaja za uređenje doma može biti iznimno zahtjevan posao, osobito ako nemate dovoljno vremena ni za svakodnevne tekuće obaveze i sve na knap jedva stižete. Tada i obilazak trgovina može biti zamorna aktivnost, a sama odluka o kupnji prava noćna mora. Ako nemate dovoljno iskustva ili ste po prirodi neodlučni, vjerojatno ćete za samo jednu odluku o kupnji trebati više puta posjetiti jedan ili više trgovina. I niste jedini. Ako niste dizajner interijera ili arhitekt i uređenje interijera vam nije profesija, jasno je da o svemu morate dobro promisliti. No, taj cijeli proces planiranja i odabira može biti i zabavan te pomno isplaniran iz udobne fotelje vašeg doma. Već smo objavili nekoliko članaka s popisom dobrih aplikacija za uređenje, a u ovom vam članku donosimo osam najnovijih, od kojih su neke i besplatne.

IHANDY CARPENTER aplikacija ima pet izvrsnih alata, poput libele koju možda negdje u kući i imate, ali ne znate gdje je. IHandy će vam dobro doći za manje projekte, kao što je, na primjer, vješanje slika na zid. Besplatna je za iOS i Android mobilne telefone. telefone.

HOMESTYLER INTERIOR DESIGN BY AUTODESK Učitajte fotografiju svoje sobe, a Homestyler Interior Design će izraditi render s potencijalnim namještajem prije nego što ga kupite.

Razmišljajte o ovoj aplikaciji kao o virtualnom dizajneru od kojeg trebate drugo mišljenje prije nego što se upustite u skupu kupovinu. Besplatna je za iOS i Android mobilne telefone.

COLOR911 aplikacija ima stotine paleta boja, ali i mogućnost da sami kreirate svoju najdražu paletu. Niste sigurni koju boju jastučića odabrati za svoj novi kauč? Nema problema.

Ova vam aplikacija omogućuje da fotografiju sobe ili tepiha učitate, a COLOR911 će za vas identificirati komplementarne boje. Cijena? 4,99 za iOS.

CATALUV je spoj popularnih trgovina za uređenje interijera i inspirativnih fotografija dizajnera, a kupnju obavljate jednostavnim klikom na proizvod s fotografije. Ova je aplikacija besplatna za iOS.

LIKETHAT DECOR Odlučili ste koju sofu želite, ali želite biti sigurni da je i cijena najbolja moguća.

Ono što trebate jest fotografirati i ubaciti fotku u LikeThat aplikaciju koja će vam ponuditi linkove sličnih ili istih sofa iz tisuću drugih trgovina. Također je besplatna za iOS i Android mobilne telefone.

PHOTO MEASURE Prilikom kupovine namještaja možete: a. upisati dimenzije prostorije u notepad telefona i pokušati vizualizirati što ćete gdje postaviti kada dođete u trgovinu, ili b. skinuti aplikaciju Photo Measure, učitati fotografiju prostorije i dobiti točne mjere svih zidova i poda direktno na fotografiji.

Cijena? 6,99 $ za iOS i 4,99 $ za Android. (Postoji i besplatna, nešto jednostavnija verzija aplikacije za oba telefona.)

MARC ON CALL Izrada tlocrta može zvuči vam komplicirano, ali s aplikacijom Marc on Call nema ništa jednostavnije. Posložite i razmjestite namještaj i tekstil koristeći mjere i fotografiju u aplikaciji.

Ako niste zadovoljni izgledom, pokušajte ponovno. Ništa jednostavnije, a pomicanje prsta po ekranu telefona jedina je aktivnost koju ste morali napravili. Cijena? 4,99 $ za iOS.

ARTFULLY WALLS' TRY ON WALL Ako niste sigurni kako želite da vam izgleda kućna galerija na zidu, Try On Wall je tu da vam pomogne. Snimite slike koje želite postaviti na zid i virtualno ih posložite kako vam najviše odgovara. Aplikacija je besplatna za iOS.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. travanj 2024 21:51