KREATIVCI, BUĐENJE!

8 odličnih DIY projekata za osvježiti dom

Uvijek je pravo vrijeme za jedan zabavni DY projekt! Mi vam donosimo čak njih osam, za svaki ukus.

Ako ste do sada radili DIY projekte, složit ćete se vjerojatno s nama kada kažemo da obožavamo onaj osjećaj kada nam jedan takav projekt u domu uspije, a onda još i pokupi pohvale ukućana i ostalih. I zato, da taj osjećaj potraje, donosimo vam još osam genijalnih i jednostavnih DIY projekata s kojima možete osvježiti svoj dom ovog ljeta.

Zlatne ručke

Vrijeme je da osvježite stare ormare s novim zlatnim ručkama koje će se uklopiti u gotovo svaki stil i dati mu dašak elegancije. Pogledajte upute na Delinate Your Dwelling.

Za ljubitelje mode

Tko je za jedan originalni dekorativni element na zidu? Iskoristite staru maramu i napravite ga sami. Na Dorsey Design pogledajte kako.

Jednostavni boho

Onaj bijeli zid koji na koji već mjesecima mislite staviti nešto, samo da više nije prazan, već danas može dobiti genijalnu dekoraciju. Homey Oh My jednostavno je objasnio upute za izradu.

Mali originalni pop art

Ljubitelji životinja i veselog stila odmah će se baciti na ovaj projekt. Potrebno vam je vruće ljepilo, boje, plastične životinjice i 4 platna. Upute za izradu pronađite na blogu Mod podge.

Košara s pomponima

Obožavamo sve rukotvorine koje su lijepe i korisne, kao i ova košara. Detaljne upute za izradu objasnili su na Sugar&Cloth.

Podloga za miš

Osvježite svoj radni stol i dodajte mu novu originalnu podlogu za miša. Upute za izradu potražite na blogu The Crafted Life.

Ideja za knjigoljupce

Velika stranica knjige s omiljenim citatom kao dekorativni element idealna je za knjigoljupce koji vole suvremenije uređen prostor s daškom starinskog stila. Možete sami osmisliti svoju stranicu, a možete preuzeti jedan od besplatnih sa stranice The Navage Patch.

Šarene ploče

Volimo svoje digitalne inspirativne ploče na Instagramu ali zamislite da ih imate nekoliko koje su vam svaki dan u vidokrugu i motiviraju vas - idealno. Na blogu The Crafted Life pronađite jednostavne upute kako ih napraviti.

Izvor: housebeautiful

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 18:22