URADI SAM

9 fantastičnih prenamjena starog namještaja

 

Odbacivanje starog namještaja može biti znatan udarac po džepu jer ćete morati nadomjestiti stare komade novim. Uz malo truda i kreativnosti stari namještaj može zaživjeti novim životom i pomoći vam da stvorite jedinstven i upečatljiv interijer u svojem domu, a da ne potrošite gomilu novca. Potrebno je malo strpljenja kako bismo u svom starom i pomalo istrošenom namještaju vidjeli potencijal za novi i osvježavajući izgled, no sav se trud na kraju višestruko isplati kada vidimo rezultat naših napora. Prije nego što se odlučite baciti svoj dotrajali namještaj na reciklažu, zapitajte se da li možete namještaj izbrusiti, obojiti ili presvući nekom tkaninom. Ako je odgovor na jedno od pitanja pozitivan, ne bacajte namještaj već se primite posla već ovog vikenda, vjerujte nam nećete požaliti. U nastavku vam donosimo 35 najslađih prenamjena Ikeinog namještaja koji će vas zasigurno inspirirati i uljepšati vam ovaj sivi dan.

Dodajte malo neonske boje svojem dotrajalom namještaju ako želite dobiti wow efekt.

Obojite ručkice na komodi u prirodnoj boji drva. Kako? Pogledajte ovdje.

Stolu i stolicama uvijek možete dodati malo veselih boja i učiniti ih zabavnim. Više o projektu saznajte na blogu Haus o Hem.

Dajte običnim bijelim posudama malo veselja točkastim naljepnicama, kao u ovom primjeru.

Još jedan primjer posude za cvijeće u novom ruhu uočene na blogu Jade and Fern.

Pastelnim bojama možete osvježiti svaki kućanski predmet u svom domu.

Par paketa Losjon vješalica postavljenih simetrično možete dobiti funkcionalni hodnik, koji ne može proći nezamijećeno. Više informacija potražite na Ikeinom blogu.

Kako od svjetiljke napraviti simpatičnu košaru saznajte na blogu Bubbly Life.

Obične otvorene police poput Ikeinih Ekby uvijek možete osvježiti s malo boje, kao u ovom primjeru. Dovoljno je da obojite nosače i vaša će polica zasjati u novom ruhu.

U galeriji pogledajte ostale kreativne primjere!

Izvor: brit

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 02:06