ISPROBAJTE

Aluminijska folija i sušilo za kosu učinit će da vaš dotrajali hladnjak bude kao nov

 /SHUTTERSTOCK

Ako ste primijetili da vam se unutar hladnjaka stvara kondenzacija, hrana vam se puno lakše kvari iako je sigurno pohranjena ili vam je odjeljak za zamrzavanje uvijek prepun leda to bi moglo značiti da vrata vašeg hladnjaka, odnosno guma na vratima više ne izvršava svoju funkciju. Uslijed trošenja kroz godine korištenje guma na vratima obično oslabi pa često ne održava potrebnu temperaturu unutar hladnjaka.

Iako mnogi vlasnici hladnjaka, kada primijete situacije koje smo naveli na samom početku obično pomisle kako se bliži kraj vijeka njihovom hladnjaku i da je vrijeme za novi, to nije uvijek istina. Ako ste primijetili ove situacije u svome domu ipak postoji nešto što biste mogli isprobati prije nego se upustite u potragu za novim hladnjakom.

@eze_nwanyi1 Put a piece of aluminum foil on the door of your refrigerator, and be amazed on the result #homemaderecipes #recipe #foryou #queenezenwanyi1 #foryoupage #fypシ゚viral #diy #naturalrecipes #healthy #recipes @Queen ezenwanyi1 @Queen ezenwanyi1 @Queen ezenwanyi1 @Queen ezenwanyibackup ♬ original sound - Queen ezenwanyi1

Postoji vrlo jednostavan trik koji vam prvo omogućuje da utvrdite koliko je doista čvrsta guma na vratima vašeg hladnjaka, a potom ako uočite da ona ne izvršava svoju ulogu možete ju jednostavno ponovo povratiti i prvobitno stanje.

Naime, za ovaj test o trik bit će vam potreban samo komad aluminijske folije i sušilo za kosu. Kao što možete vidjeti u videu, uzmite komad aluminijske folije i postavite ju na vrata svoga hladnjaka te ih zatvorite tako da je jedna dio folije unutar hladnjaka, a drugi vani. Zatim povucite foliju prema vani, ako vrlo jednostavno izvučete foliju to znači da vaša guma ne drži dobro. Uzmite zatim sušilo za kosu i „posušite” kompletnu gumu duž cijelih vrata, kada završite s ovim postupkom opet probajte test s folijom da provjerite je li se što promijenilo. Vjerujte nam bit ćete jako iznenađeni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. ožujak 2024 22:24