PRAKTIČNO RJEŠENJE ZA ORGANIZACIJU

Brzi i jednostavni savjeti kako svaki ormar pospremiti u samo 30 minuta

 Pixabay
Evo kako u samo pola sata pospremiti ormar i riješiti se suvišnog nereda!

Pospremanje i organizacija ormara nikad nije jednostavan zadatak, naročito ako pritom imate ograničeno vrijeme. Ipak, isto to pospremanje nije nemoguće. Na portalu Apartment Therapy često možemo naići na zanimljive savjete o organizaciji stvari u domu, a posljednja rješenja pri pospremanju ormara naprosto su nas oduševila te smo odlučili ista podijeliti s vama.

1. Najprije pospremite i dovedite u red sve stvari koje vam u ormaru stvaraju nepotreban kaos i nered, poput vješalica i odjeće kojima u ormaru više nije mjesto. Naime, vješalice (iako su nam vrlo potrebne) mogu zauzimati mnogo mjesta u ormaru, pogotovo ako su prazne te ih ne koristite već vam samo smetaju i stvaraju gužvu.

Foto: Kim Lucian/Apartment Therapy

2. Zatim usisajte prašinu i ostalu nekupljenu prljavštinu ispod samog ormara, na praznim policama u ormaru, po podu ili pak na drugim površinama.

3. I na kraju, provjerite koje sve stvari imate u svome ormaru te izbacite one za koje ste sigurni da ih nećete trebati niti više koristiti. Naime, upravo je nepotrebno gomilanje odjeće glavni razlog zašto se u vašem ormaru stvara nered i kaos. I još jedna dobra stvar - za sve to bit će vam potrebno tek 30-ak minuta!

Izvor i foto: Apartment Therapy.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 12:04