Dobra stvar

Čisti sve što je mrsko: Ovo je proizvod zbog kojeg će vaša perilica posuđa raditi 100 posto bolje

Instagram @digitalko.hu
Zadržavaju male i krhke predmete koji se lako gube i lome, dopuštajući vrućoj vodi i deterdžentu da učini svoju čaroliju

Svi znamo što je sve potrebno da se očiste posude i boce sa sitnim dijelovima koje sve treba rastaviti i pojedinačno dezinficirati. Svi ti mali poklopci i zatvarači od spremnika i posuda za hranu trebali bi biti temeljito očišćeni, a ne samo povremeno isprani.

Perilica je logično rješenje. Čisti i izvan naših sposobnosti (ili barem, iza praga strpljivosti u sudoperu). Ali ti mali nastavci i djelići posuđa lako nam mogu promaknuti i postati mjesta s neželjenim nakupinama nečistoća i bakterija.

image
Lesnina

Srećom, postoji jeftin i iznenađujuće dobar način za pranje svih tih predmeta u stroju za pranje posuđa, a dolazi iz praonice rublja. Riječ je o malim mrežastim vrećicama, a možete ih kupiti ovdje.

Iako su ove torbe dizajnirane kako bi zaštitile osjetljiv tekstil (vaše grudnjake i donje rublje) u stroju za pranje rublja, one imaju sličnu ulogu u kuhinji. Zadržavaju male i krhke predmete koji se lako gube i lome, dopuštajući vrućoj vodi i deterdžentu da učini svoju čaroliju.

Dovoljno je da napunite vrećicu i ostavite na gornjem stalku perilice posuđa (mnogi od tih komada su plastični ili od silikona, i tamo biste ih stavili i inače. Tako ćete predmete očistiti, a vreća će ih zadržati.

Evo savjet, pokušajte raširiti predmete po vrećici kako bi voda lakše mogla uči u vrećicu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 16:36