Spas!

Čovjek se zahvaljuje na triku koji mu u trenu odmagljuje automobilska stakla svakog jutra

 DIES-IRAE/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Genijalan hack koji odmagljuje prozore u četiri koraka impresionirao je mnoge na TikToku

S dolaskom zime, mrazna jutra mnogima predstavljaju glavobolju svakog jutra. Odmagljivanja i odleđivanja automobila prije nego što krenemo na posao nikome nije zabavno. Za mnoge, to znači da moraju ranije ustati kako bi osigurali dovoljno vremena za završetak dugog i mukotrpnog procesa na vrijeme.

Srećom, na TikToku je podijeljen zgodan trik koji značajno skraćuje vrijeme koje vozači provode odleđujući svoja vozila.

Trik dolazi od korisnika @rugesauto, koji je objavio isječak u kojem objašnjava kako odlediti i odmagliti prozore bilo kojeg automobila u četiri jednostavna koraka.

@rugesauto How To Defog/Defrost Your Car Windows Quickly! ⏱ ?☔️ 4 Quick Steps to Get Rid of your Foggy Windshield— Always be sure to avoid wiping your windows with your sleeve ?! #cars #cartips #subaru #subaruoutback #automotive #rain #drive #drivingtips #car #newcar #howto #ruges #ny #HPSustainableSounds ♬ TOKIO DRIFT - Jeymi

Prvo, kreator sadržaja preporučuje uključivanje odmrzivača, pritiskom na tipku koja izgleda kao prozor u kojem su tri linije. Zatim uključuje grijanje pa klima uređaj. Hlađenje djeluje kao odvlaživač, koji uklanja vlagu iz zraka. Dakle, u kombinaciji s odmrzivačem, očistit će kondenzaciju s prozora u nekoliko sekundi.

Na kraju, kreator sadržaja savjetuje isključivanje cirkulacije zraka pritiskom na tipku sa simbolom automobila ispod kojega kruži strelica, jer sprječava ulazak vanjskog hladnog zraka u automobil.

Korištenje ove funkcije tijekom odmagljivanja vašeg automobila znači da će klima odvlažiti zrak brzo i učinkovito smanjujući vrijeme potrebno za taj proces.

Hack je dobro prihvaćen od strane mnogih u komentarima.

- Doslovno si me upravo spasio, hvala ti!, napisao je jedan sretni komentator.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. travanj 2024 06:49