Novi broj u nedjelju 21. listopada

D&D MAGAZIN DONOSI DETALJAN VODIČ: Otkrivamo što i kako možete sami popraviti u svom domu

Saznajte kako postati spretni kućni majstori i odraditi postavljanje karniša za zavjesu, ozračivanje radijatora, fiksiranje ormara...

Novi broj magazina D&D - Dom i Dizajn koji na kioscima možete pronaći samo u nedjelju (21. 10.) uz Jutarnji list donosi najdetaljniji vodič malih kućnih radova koje možete samostalno odraditi u svojem domu bez poziva profesionalnih majstora.

A upravo oni, najpoznatiji hrvatski majstori i meštri za male, ali velike kućne popravke ekskluzivno u novom broju časopisa D&D otkrivaju koje to radnje možete napraviti sami i tako uštedjeti vrijeme i novac, ali i naučiti nešto korisno što će vam sigurno sada, ali i u budućnosti trebati.

Donosimo kako postupiti u slučaju curenja plina ili istjecanja vode

Tako vas, po fazama, učimo kako postaviti karnišu za zavjesu, montirati držač za toaletni papir, ozračiti radijator, izbušiti rupu u zidu, pravilno postaviti sat, fiksirati garderobni ormar, popraviti kvaku na prozoru, uštimati kuhinjski ormar, odčepiti sudoper i još mnogo, mnogo toga s čim se, sigurni smo, svakodnevno susrećete u svojem kućanstvu. Naši su se majstori zaista potrudili otkriti vam sve tajne i trikove sitnijih kućanskih radova, bez cenzure i skrivanja ičega.

Također, otkrili su nam i izuzetno važne informacije o potencijalnim opasnostima i spriječavanjima istih, detaljno objasnivši postupanje u slučaju, primjerice, curenja plina ili istjecanja vode u stanu. Kako biti koristan, ali i siguran unutar svoja četiri zida, saznajte u novom broju časopisa D&D - Dom i Dizajn koji će na kioscima biti samo u nedjelju (21. 10.) uz Jutarnji list. Ne propustite nabaviti novo izdanje svojega omiljenog magazina za uređenje doma, dizajn, arhitekturu i općenito kulturu stanovanja.

Foto: Berislava Picek/Hanza Media, Tomislav Krišto/Hanza Media, Biljana Blivajs/Hanza Media

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
20. travanj 2024 10:48