video

Domaćica otkrila tajni dio hladnjaka iz kojeg se širio gnjusan smrad: ‘Svi bi trebali obavezno provjeriti to...‘

 /SHUTTERSTOCK

Održavanje kućanskih aparata noćna je mora svake domaćice. No, kada se počne širiti nesnosan smrad, shvatite da se nešto mora učiniti. Jeste li se ikada susreli s neugodnim mirisom iz hladnjaka, a ne možete pronaći uzrok? Jedna se žena susrela s istim problemom, a zatim je otkrila skriveni odjeljak u svom hladnjaku koji je uzrokovao problem.

Pogledajte video!

Snimku je podijelila na Tik Toku, a priznala je da je izvor "odvratnog smrada" otkrila tek kada je pogledala iza hladnjaka i pronašla skriveni dio koji je ličio na posudu, piše Mirror, a prenosi Najzena.

U naslovu svog viralnog videa napisala je: "Jeste li znali da postoji ova posuda u hladnjaku? Ako da, kada ste ga zadnji put očistili? Ovaj spremnik nalazi se u stražnjem dijelu vašeg hladnjaka i vrlo je vjerojatno uzrok neugodnog mirisa."

Na snimci se vidi kako žena vadi posudu sa stražnje strane hladnjaka, a nakon pretrage otkrila je i crijevo koje se slijevalo niz stražnju stranu zbog čega se osjećao neugodan miris. Objasnila je i da hladnjak treba malo povući prema naprijed, ići skroz do dna i tamo pronaći cijev koja se spušta prema dolje, a sve što curi iz hladnjaka treba iscuriti u posudu.

- Moj i nije bio tako loš jer je novi hladnjak pa sam uspjela ubaciti unutra krpu i dobro prebrisati. Ako bilo što dospije dolje, smrdjet će odvratno, pa je jako važno to očistiti. Nemojte to zaboraviti - rekla je TikTokerica.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. svibanj 2024 05:17