za potpuni red

Donosimo vam nekoliko kreativnih načina kako sakriti kabele u svome domu

 ETSY.COM
Postoje vrlo jednostavne i jedva zamjetne lajsne koje su dizajnirane s unutarnjom šupljinom za skrivanje električnih kabela

Nije neobično da nam je bitka s kabelima i žicama svima jedan od najvećih problema kada želimo besprijekorno uredan dom. Sve postavimo na svoje mjesto i konačno sve sredimo i onda oni jednostavno pokvare cijeli dojam. Veliki su, nezgrapni i obično ih ima puno, a prijeko su nam potrebni pa nije ni čudno da se uvijek traže novi načini kako ih kreativno uklopiti u dom ili pak skroz skriti. Malo smo istražili i pronašli nekoliko načina kako se domišljato možete nositi s ovim problemom.

image
WAYFAIR.COM

Lajnse u podnožju

Postoje vrlo jednostavne i jedva zamjetne lajsne koje su dizajnirane s unutarnjom šupljinom koja je namijenjena za skrivanje električnih kabela. Ako vaš televizor ili računalo iz nekog razloga ne mogu biti blizu utičnice, ovo je izvrsno rješenje. Provucite kabel duž dna vašeg zida, a zatim pričvrstite ove lajsne.

image
CRATEANDBARREL.COM

Ladica

Očistite vrh noćnog ormarića i napunite uređaje u ladici za puno uredniji izgled vašeg doma. To je ideja koja stoji iza ovog rješenja @stefanasilber/, koristeći noćni ormarić kupljen u trgovini s razvodnom trakom unutar ladice.

Za povoljniju opciju kupite obični noćni ormarić s ladicom (kupite jedan rabljeni ako stvarno želite uštedjeti novac!) I sami napravite rupu na stražnjoj strani ladice noćnog ormarića. Zatim priključite kabel napajanja.

image
EASYBREEZYCREATIVE

Vaza

Ako ste poput većine ljudi, kuhinjski je pult glavno mjesto za napajanje i punjenje raznih uređaja. Za postavljanje kabele kada se ne koriste, evo jednostavne ideje @easybreezycreative: stavite ih u ukrasnu vazu ispod utičnice. Najbolji dio je što vjerojatno posjedujete vazu koja će poslužiti za ovaj trik.

image
THEARTIFOX.COM

Stol s posebnim dodacima

Ako ste u potrazi za novim stolom, svakako nabavite jedan koji dobro zna što će s kabelima, poput ovog elegantnog Artifoxova stola. Ne samo da izgleda dobro, nego je i promišljeno dizajniran za optimalnu kontrolu kabela.

Ugrađena priključna stanica na vrhu savršeno je veličine za držanje tableta ili telefona, a također nudi mjesto za provlačenje kabela do metalne rešetke na stražnjoj strani. Žice i razvodna traka mogu se pričvrstiti na mrežu kako bi sve ostalo organizirano i daleko od poda.

image
ETSY.COM

Skrivač kabela u obliku knjiga

Što biste radije izložili, red prekrasnih knjiga ili hrpu zapetljanih kabela? Odgovor su očito knjige, zato je ovaj proizvod Etsy prodavača Covogoods toliko genijalan. Red knjiga pretvoren je u šuplji omot, gdje možete sakriti uređaje za punjenje ili gomilu žica u blizini računala ili televizora. Jednostavno ih uredno smotajte i zataknite iza knjiga.

image
SORTSUPPORT

Velika podna košara

Evo ideje o skrivanju kabela od @sortsupport koja je tako jednostavna da ćete se zapitati zašto to niste sami pomislili. Koristila je košaru za spremanje i skrivanje usmjerivača, modema, trake za struju i svih srodnih kabela.

image
ETSY.COM

Omotani kabeli

Ako ne možete sakriti kablove, maskirajte ih. Ovaj makrame omot za punjač mobitela u potpunosti pokriva obični bijeli kabel boho-chic makrameom, koji je toliko sladak da ga ne treba skrivati. Ako imate bilo kakvih vještina u makrameu, ovo bi mogao biti zabavan projekt "uradi sam" za vaše kabele za punjenje, kabele od lampi ili čak zidne TV kabele.

image
WAYFAIR.COM

Kutija za kruh

Kutija za kruh savršene je veličine da ju popunite s nekoliko uređaja s kuhinjskog pulta. Upotrijebite staru kutiju za kruh koju već posjedujete, nabavite već korištenu ili kupite novu - samo pripazite da je izrađena od drveta. Zatim izbušite rupu na stražnjoj strani da biste umetnuli kabele. Vaši će uređaji biti na sigurnom, a kabeli unutra lijepo skriveni.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. ožujak 2024 17:24