SAMO JEDAN LIST

Dosadilo vam je glačati odjeću satima? Skratite vrijeme upola uz pomoć aluminijske folije

 /SHUTTERSTOCK
Nedjelja je, košara za rublje čeka, a vi ne želite potrošiti 3 sata na glačanje. Što uraditi?

Imenujmo zajedno popis dosadnih kućanskih poslova... Priznajte, koliko doista uživate u glačanju rublja? Malo je tih koje poznajemo, a da obožavaju baš ovaj zadatak. Kako bi ovaj posao bio ugodniji potražili smo kako ga olakšati. Otkrili smo da s jednim proizvodom iz kuhinje sve postaje jednostavnije. Vrijeme je dragocjeno, stoga je bolje da što prije izglačate odjeću kako biste nastavili sa zabavnim aktivnostima.

image
/SHUTTERSTOCK

Kako izglačati rublje, a da se ne umorite?

Nedjelja je, košara za rublje čeka, a vi ne želite potrošiti 3 sata na glačanje. Što uraditi? Vrlo je jednostavno, sve što trebate je list aluminijske folije. Da biste to učinili, tehnika je da stavite list aluminijske folije ravno ispod navlake daske za glačanje sa sjajnom stranom prema gore, zatim vratite navlaku i počnite glačati kao i obično.

image
/SHUTTERSTOCK

Reći ćemo vam zašto djeluje kao magija. Naime, aluminijska folija omogućuje refleksiju topline pa tkanina između glačala i folije prima toplinu s obje strane, pa nije potrebno peglati s obje strane. Također imajte na umu da se aluminijska folija može koristiti mnogo puta. Isprobajte ovaj trik i skratite vrijeme glačanja upola.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 03:26