IKEA HACKS

Genijalan trik za pohranu knjiga i drugih stvari koji će vam uštedijeti mnogo novaca

 Chantal Lamers
Umjesto kupnje polica za knjige, McLendon je kupila tri IKEA police za začine

Kada je riječ o o dobrom iskorištavanju prostora u vašem domu, plutajuće police mogu doista donijeti veliku promjenu. Ipak, svatko tko je nekada imao priliku kupovati ovakve police, reći će vam da one i nisu uvijek najpovoljnija opcija. Srećom, TikTok ima savjet za uštedu novca koji će vam pomoći da ostvarite svoje snove o plutajućim policama za samo 45 kuna po komadu – prenosi Apartment Therapy.

image
IKEA

Kreatorica sadržaja na TikToku Rhiannon McLendon (@rhiannon.mclendon) nedavno je podijelila genijalan trik koji joj je pomogao da pohrani veliki broj knjiga koje su s nagomilale u dječjoj sobi bez prevelike potrošnje novca. Umjesto kupnje polica za knjige, McLendon je kupila tri IKEA police za začine (poznate i kao BEKVAM police) kako bi im dala novu namjenu.

POGLEDAJTE VIDEO NA TIKTOK

image
IKEA

- Ako vaša djeca imaju gomilu knjiga, a vama ponestaje mjesta, uštedite nešto novca i nemojte kupovati plutajuće police za knjige, kupite IKEA police za začine- napisala je u videu. - Koštaju samo 45 kuna i mogu ponijeti pristojnu količinu knjiga. Super su jednostavne za sastavljanje i montiranje na zidove.

image
Chantal Lamers

McLendon je gledateljima također dala ključni savjet za instalaciju: upotrijebite slikarsku traku da označite rupe za nosače svoje police i napravite ravnu zidnu liniju.

Međutim, BEKVAM police ne moraju poslužiti samo kao police za knjige. Maleni stalak također se može preraditi kao spremište za kupaonicu, držač za nakit, spremište za umjetnost i rukotvorine - uistinu, mogućnosti su beskrajne.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 01:26