iznenađeni?

Hit trik majstora: Dovoljna je samo 1 šalica neočekivanog proizvoda da više nikad nema vlage i plijesni

 ZVONIMIR BARISIN/CROPIX

Koliko su vlaga u kući i plijesan doista opasni za zdravlje ljudi, izaziva rasprave među doktorima i općenito u medicinskim krugovima. Osim zdravstvenog aspekta, sigurno je da prostorije u domu u kojima postoje ne mirišu ugodno. Kao ni zidovi prekriveni žutim mrljama s kojih se nerijetko ljušti boja i uglovi iz kojih se šire crne površine. To definitivno nije atraktivan prizor.

Ako odgađate i ne sanirate ovakvo stanje, nakon određenog vremena dolazi i do pojave plijesni. Ne samo da je plijesan ružna, već je jako opasna za dišne puteve.

Internetom se proširio zanimljivi savjet kako riješiti problem vlage i plijesni u kući. I to jednim neočekivanim proizvodom - pijeskom za mačke. Da, dobro ste čuli.

Birajte pijesak koji dobro upija vlagu, ima ugodan miris i može mačju mokraću pretvoriti u grudice. Pijesak rasporedite u čaše i stavite na mjesta gdje se najčešće javlja vlaga. Cijena ovog proizvoda je pristupačna i možete ga nabaviti u skoro svim trgovinama. Oni koji su isprobali ovaj trik, kažu da se već nakon nekoliko dana vidjela velika promjena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
16. travanj 2024 18:30