KOJA TRANSFORMACIJA!

Ikein PAX ormar

Ikea je poznata po svom jednostavnom i bezvremenom dizajnu koji se lako uklapa u većinu domova, a danas ćemo s vama podijeliti neke ideje o tome kako neke popularne Ikeine komade potpuno uklopiti u vaš dekor - ali i ukloniti ih iz njega ako je potrebno. Pogledajte 25 načina da pristupimo Ikeinoj garderobi tipa Pax.

Ogledajte se!

Ogledala na vratima ormara su uvijek dobra ideja koja zadovoljava više funkcija - ogledalo vizualno povećava prostor, dodaje mu svjetlo i - pa, služi nam kao ogledalo. Uz to, vrstom i oblikom ogledala svom običnom Pax ormaru možemo dati sasvim novi štih - moderan ili pak vintage. Dodate li vratima ormara, na koja ste već stavili ogledalo, i zgodnu, upečatljivu ručku - eto novosti u vašoj spavaćoj sobi ili garderobi. Okviri ogledala mogu biti u bilo kojoj boji, a ideja koju ćete lakše realizirati su - mala ogledala plus nove kvakice.







Promijenite boju vrata

Jedna od najpopularnijih metoda za preuređenje Ikeinih komada namještaja je promjena boje. Pogledajte kako bi isti garderobni ormar izgledao u više različitih varijanti trenutno vrlo trendi tonova. Vodimo vas kroz paletu koja seže od bijele do smaragdne! I ponovno, na scenu stupa vaša kreativnost kad je riječ o izboru ručki ili kvakica.

Naravno, vrata se mogu i u potpunosti zamijeniti novima, mogu biti načinjena u potpunosti od materijala koji vam najviše odgovara, dok unutarnji dio garderobe Pax ostaje nepromijenjen.












A može i nešto treće

Kad se već danas na tržištu nude toliko neodoljive tapete, zašto bismo se susprezali od njihove upotrebe?



Izvor: Pinterest

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 02:12